«Δολοφόνε να σαπίσεις στην φυλακή» – Χαμός έξω από την Ευελπίδων – «Άντε να τελειώνουμε, να ασχοληθώ με το παιδί», λέει εκείνος, vid

Η εικόνα μιλάει από μόνη της...

Έφτασε στην Ευελπίδων ο 33χρονος πιλότος που δολοφόνησε την Καρολάιν.

Οι συγκεντρωμένοι έξω από την Ευελπίδων φώναζαν: «Κτήνος, κ@@@, αλήτη, δολοφόνε να σαπίσεις στην φυλακή!»

Για ακόμα μία φορά, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν περιστοιχισμένος από δεκάδες αστυνομικούς, φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και ήταν ανέκφραστος, όπως κι όταν πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το πρωί του Σαββάτου φέρεται να ξύπνησε αρκετά ευδιάθετος και να ανέφερε χαρακτηριστικά: “Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή, να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα”.

Από την πλευρά του δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης, Θανάσης Χαρμάνης, δήλωσε:

«Καταθέσαμε δήλωση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της Καρολάιν. Για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση. Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της. Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένειά του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μου είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένειά του κατηγορούμενου και είναι σε συνεννόηση. Η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή. Η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί».

Τα μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια είναι πολύ αυστηρά και οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί.

Τα δικαστήρια στην κυριολεξία βουλιάζουν από δημοσιογράφους που βρίσκονται στο σημείο για να μπορέσουν να αποσπάσουν έστω και μια κουβέντα από τον άνθρωπο που 37 μέρες υποκρινόταν, μέχρι να φτάσει να ομολογήσει ότι δολοφόνησε την γυναίκα του.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί