Δημοσίευμα: «Μέλος της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ζητά την δολοφονία Γεωργιάδη – Μπογδάνου»

Διαβάζουμε από το Meaculpa.gr:

Μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι εν τέλει ο Σπύρος Τσαντίκος που ζητούσε τη δολοφονία του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και του Βουλευτή Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Συγκεκριμένα, το μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Τσαντίκος, ανέφερε στο «τιτίβισμά» του ότι «Δυστυχώς άφησε μερικούς πίσω η 17Ν (Άδωνι, Μπογδάνο κτλπ)».

Είναι αυτονόητο, ότι προκύπτει μέγιστο πολιτικό ζήτημα και ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται να δώσει απαντήσεις για το κλίμα που καλλιεργεί στη νεολαία του, όσο και συνολικά στην κοινωνία.

Δείτε την σχετική ανάρτηση του μέλους της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ:

Τόσο ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, όσο και ο Βουλευτής Α’ Αθήνας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αντέδρασαν στις εν λόγω δημοσιεύσεις.

Ο κος Γεωργιάδης αναφέρει:

Για να καταλάβετε ποιοι είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι διαβάστε τι έγραψε ένας από τους γνωστούς υποστηρικτές του @syriza_gr , υποστηρικτής @KostasVaxevanis κλπ Στενοχωριέται που η 17Ν δεν πρόλαβε να ΣΚΟΤΩΣΕΙ εμένα και τον @bogdanosk και δεν «ξεβρώμισε αρκετά τον τόπο..»


Ο κος Μπογδάνος:
Εδώ ο αρχι-υποστηρικτής του @syriza_gr και του @KostasVaxevanis ζητά δημόσια τη δολοφονία μας. Εννοείται πως γίνονται τα δέοντα. Περιμένω όμως να δω ποια θα είναι η αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ. Να δω, δηλαδή, αν για ακόμα μια φορά θα καλύψουν δολοφόνους -φτασμένους ή επίδοξους.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Η Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
Ανακοίνωση εξέδωσε το Γ.Τ. της Νέας Δημοκρατίας:

«Λίγες μέρες μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή της ΝΔ! Για μερικούς ο κύκλος του τυφλού μίσους συνεχίζεται. Και δυστυχώς πρωτοσέλιδα όπως το σημερινό της Αυγής δημιουργούν το υπέδαφος. Εκτός από την αυτονόητη καταδίκη της δήλωσης και τη διαγραφή του από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, καλουμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναλογιστεί που οδηγούν το μίσος, η ακραία πόλωση, η δαιμονοποίηση του πολιτικού αντιπαλου. Η δημοκρατία δεν είναι κενό σύνθημα. Είναι καθημερινή πρακτική. Μονο έτσι δεν θα αφήσουμε χώρο στους εχθρούς της δημοκρατίας. Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της.»

ΠΗΓΗ: meaculpa.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί