Μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι εν τέλει ο Σπύρος Τσαντίκος που ζητούσε τη δολοφονία του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και του Βουλευτή Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία Κωνσταντίνου Μπογδάνου.
Συγκεκριμένα, το μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Τσαντίκος, ανέφερε στο «τιτίβισμά» του ότι «Δυστυχώς άφησε μερικούς πίσω η 17Ν (Άδωνι, Μπογδάνο κτλπ)».
Είναι αυτονόητο, ότι προκύπτει μέγιστο πολιτικό ζήτημα και ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται να δώσει απαντήσεις για το κλίμα που καλλιεργεί στη νεολαία του, όσο και συνολικά στην κοινωνία.
Δείτε την σχετική ανάρτηση του μέλους της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ:

Τόσο ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, όσο και ο Βουλευτής Α’ Αθήνας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αντέδρασαν στις εν λόγω δημοσιεύσεις.
Ο κος Γεωργιάδης αναφέρει:
Για να καταλάβετε ποιοι είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι διαβάστε τι έγραψε ένας από τους γνωστούς υποστηρικτές του @syriza_gr , υποστηρικτής @KostasVaxevanis κλπ Στενοχωριέται που η 17Ν δεν πρόλαβε να ΣΚΟΤΩΣΕΙ εμένα και τον @bogdanosk και δεν «ξεβρώμισε αρκετά τον τόπο..»
Ο κος Μπογδάνος:
Εδώ ο αρχι-υποστηρικτής του @syriza_gr και του @KostasVaxevanis ζητά δημόσια τη δολοφονία μας. Εννοείται πως γίνονται τα δέοντα. Περιμένω όμως να δω ποια θα είναι η αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ. Να δω, δηλαδή, αν για ακόμα μια φορά θα καλύψουν δολοφόνους -φτασμένους ή επίδοξους.
Δείτε τις αναρτήσεις:
Για να καταλάβετε ποιοι είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι διαβάστε τι έγραψε ένας από τους γνωστούς υποστηρικτές του @syriza_gr , υποστηρικτής @KostasVaxevanis κλπ Στενοχωριέται που η 17Ν δεν πρόλαβε να ΣΚΟΤΩΣΕΙ εμένα και τον @bogdanosk και δεν «ξεβρώμισε αρκετά τον τόπο..» pic.twitter.com/PDHVTxIyMA
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) October 11, 2020
Εδώ ο αρχι-υποστηρικτής του @syriza_gr και του @KostasVaxevanis ζητά δημόσια τη δολοφονία μας.
— constantinosbogdanos (@bogdanosk) October 11, 2020
Εννοείται πως γίνονται τα δέοντα. Περιμένω όμως να δω ποια θα είναι η αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ.
Να δω, δηλαδή, αν για ακόμα μια φορά θα καλύψουν δολοφόνους -φτασμένους ή επίδοξους. https://t.co/30HuPhGFY5
Η Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
Ανακοίνωση εξέδωσε το Γ.Τ. της Νέας Δημοκρατίας:
«Λίγες μέρες μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή της ΝΔ! Για μερικούς ο κύκλος του τυφλού μίσους συνεχίζεται. Και δυστυχώς πρωτοσέλιδα όπως το σημερινό της Αυγής δημιουργούν το υπέδαφος. Εκτός από την αυτονόητη καταδίκη της δήλωσης και τη διαγραφή του από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, καλουμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναλογιστεί που οδηγούν το μίσος, η ακραία πόλωση, η δαιμονοποίηση του πολιτικού αντιπαλου. Η δημοκρατία δεν είναι κενό σύνθημα. Είναι καθημερινή πρακτική. Μονο έτσι δεν θα αφήσουμε χώρο στους εχθρούς της δημοκρατίας. Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της.»
ΠΗΓΗ: meaculpa.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παράταση ενός μήνα πήρε η επέκταση του IRIS σε όλες τις επιχειρήσεις
- 28η Οκτωβρίου – Ηράκλειο: Τα γράμματα από το μέτωπο, είναι ό,τι έχει από τον πατέρα του
- Ξέσπασμα Πολάκη: «Βρε ουστ από εδώ»
- Συμπαραγωγή αεροσκάφους από Ρωσία και Ινδία, vid
- Ο Στιβ Μάρτιν συμμετέχει σε νέα εκδοχή του «My Only Angel» του Yungblud και των Aerosmith
- Ζητούν τη συνδρομή του στρατού κατά… φονικών αρκούδων! Δείτε σε ποιά χώρα
- NBA: Παίκτης της εβδομάδας στην Ανατολή ο Γιαννης Αντετοκούνμπο
- Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την κλιμάκωση στο Σουδάν
- Τραγωδία στην Αυστραλία: Έκρηξη σε μεταλλείο σκότωσε δύο ανθρώπους
- Η “Μελίσα” πλησιάζει την Τζαμάικα: Συναγερμός για τον ισχυρότερο κυκλώνα στην ιστορία της χώρας, vid









