Να μην κατεβάζουν αλόγιστα τα απορρίμματά τους στους πράσινους κάδους τις ημέρες του Πάσχα καλεί με μήνυμά του τους δημότες. Με αφορμή τη μη λειτουργία του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων, την Κυριακή του Πάσχα και την Τρίτη 7 Μαΐου συνιστά στους κατοίκους να αποφύγουν την εναπόθεση σκουπιδιών ώστε να διασφαλιστεί η καθαριότητα και ευταξία της πόλης.
Όπως ενημερώνει τους δημότες ο αντιδήμαρχος «ζητούμε την κατανόησή σας για την αναστάτωση και παρακαλούμε για τη συνεργασία σας με την όσο το δυνατόν μικρότερη εναπόθεση απορριμμάτων στους πράσινους κάδους για τα διαστήματα αυτά. Η καθαριότητα της πόλης είναι υπόθεση και ευθύνη όλων μας».
Σε ανάλογες εκκλήσεις προς τους πολίτες και τους επιχειρηματίες για την εναπόθεση των σκουπιδιών, λόγω μη λειτουργίας του ΧΥΤΑ τις ημέρες του Πάσχα, έχουν προχωρήσει και οι υπόλοιποι δήμοι του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Πανελλήνιο ρεκόρ ΚΑΡΠΑ από 60.650 μαθητές
- Γάζα: Ο Τραμπ απειλεί τους μαχητές της Χαμάς «εάν συνεχίσουν να σκοτώνουν ανθρώπους»
- «Είμαστε έτοιμοι» – Ο Όρμπαν «τρίβει» τα χέρια του που θα υποδεχθεί Πούτιν και Τραμπ!
- Με τον Πούτιν θα συναντηθεί ο επικεφαλής του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν
- Χάος στην Κένυα: Οι δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ κατά πολιτών που θρηνούσαν σε στάδιο – 4 νεκροί, vid
- Άγαλμα της Μαρία Κάλλας στη Φλωρεντία – Σχεδιάζεται πλατεία αφιερωμένη στην Ελληνίδα υψίφωνο, vid
- Τελείωσε το τηλεφώνημα Πούτιν-Τραμπ! Θα συναντηθούν στην Βουδαπέστη
- Δήμος Θεσσαλονίκης και ΑΠΘ συνεργάζονται για την αναβάθμιση του Ντεπώ
- Η Παλαιστινιακή Αρχή παρουσίασε το δικό της σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Γάζας
- Δημοσκόπηση: Τα ποσοστά των κομμάτων αυτή την στιγμή