Να μην κατεβάζουν αλόγιστα τα απορρίμματά τους στους πράσινους κάδους τις ημέρες του Πάσχα καλεί με μήνυμά του τους δημότες. Με αφορμή τη μη λειτουργία του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων, την Κυριακή του Πάσχα και την Τρίτη 7 Μαΐου συνιστά στους κατοίκους να αποφύγουν την εναπόθεση σκουπιδιών ώστε να διασφαλιστεί η καθαριότητα και ευταξία της πόλης.
Όπως ενημερώνει τους δημότες ο αντιδήμαρχος «ζητούμε την κατανόησή σας για την αναστάτωση και παρακαλούμε για τη συνεργασία σας με την όσο το δυνατόν μικρότερη εναπόθεση απορριμμάτων στους πράσινους κάδους για τα διαστήματα αυτά. Η καθαριότητα της πόλης είναι υπόθεση και ευθύνη όλων μας».
Σε ανάλογες εκκλήσεις προς τους πολίτες και τους επιχειρηματίες για την εναπόθεση των σκουπιδιών, λόγω μη λειτουργίας του ΧΥΤΑ τις ημέρες του Πάσχα, έχουν προχωρήσει και οι υπόλοιποι δήμοι του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Κύρια Θέματα

















