• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δήλωση ΣΟΚ: «Ένα εκατομμύριο πρόσφυγες θα σώσουν την Ελλάδα και το έθνος»

Δήλωση ΣΟΚ: «Ένα εκατομμύριο πρόσφυγες θα σώσουν την Ελλάδα και το έθνος»

«Επίθεση» κατά της Νέας Δημοκρατίας που δεν στηρίζει τέτοιες πολιτικές

Ο καθηγητής Αντώνης Λιάκος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έχει προκαλέσει, αρκετές φορές αντιδράσεις, με τις απόψεις του.

Αυτό θα συμβεί και αυτή την φορά. Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook, υποστήριξε ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη τουλάχιστον ένα εκατομμύριο «πρόσφυγες», όπως γενικά ονομάζουν στην Αριστερά τους μουσουλμάνους αλλοδαπούς, που στέλνει στην χώρα μας η Τουρκία, ασχέτως, αν είναι πράγματι πρόσφυγες ή παράνομοι μετανάστες (συντριπτική πλειοψηφία).

Με το 1 εκατομμύριο «μετανάστες», όπως υποστηρίζει, θα αντιμετωπίσει η χώρα μας την πληθυσμιακή κατάρρευση, θα σωθεί δηλαδή το «ελληνικό έθνος».

«Εκείνο που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι το πώς θα τους ενσωματώσουμε. Πού θα τους στεγάσουμε, πώς θα απασχοληθούν, πώς θα τους εκπαιδεύσουμε, πως θα τους μάθουμε τη γλώσσα μας και πως θα τους εξοικειώσουμε με τον πολιτισμό μας. Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα των επόμενων χρόνων», υπογραμμίζει και συμπληρώνει πως η Νέα Δημοκρατία δεν κάνει αυτά που πρέπει, δηλαδή, όσα υποστηρίζει ο κ. Λιάκος:

«Αν αυτή η κυβέρνηση είχε δυο δράμια μυαλό και λιγότερες ιδεολογικές αγκυλώσεις, θα έπρεπε να χρησιμοποιεί μια άλλη γλώσσα, θα έπρεπε να προετοιμάζει τον κόσμο, θα έπρεπε να παίρνει θετικά μέτρα που διδάσκουν με παράδειγμα. Κάνει ακριβώς τα αντίθετα. Είναι μια κυβέρνηση με φάτσα Μητσοτάκη και ψυχή Σαμαρά».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

ΦΩΤΟ eurokinissi