“Ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα, εξέλιξη θετική που αυξάνει τις δυνατότητες μετακίνησης και τις επιλογές καλοκαιρινών διακοπών, τόσο για τους Θεσσαλονικείς, για ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα όσο και για επισκέπτες από το εξωτερικό”, δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες, που ξεκινά στις 6 Ιουνίου.
Στο μεταξύ, σχολιάζοντας και την ακτοπλοϊκή σύνδεση της πόλης με την Σμύρνη τόνισε ότι “έρχεται και αυτή να δώσει νέα ώθηση στον τουρισμό αλλά και να βοηθήσει στον τομέα της διακίνησης των προϊόντων και των μεταφορών” και ότι “πρόκειται για μια γραμμή η οποία θα αναβαθμίσει τη Θεσσαλονίκη και θα ενισχύσει την εμπορική της κίνηση”.
“Παράλληλα η αύξηση της κρουαζιέρας με 66 επιβεβαιωμένες αφίξεις στη Θεσσαλονίκη για το 2022 έως τώρα, από 17 που ήταν πέρυσι, φανερώνει την δυναμική ανάπτυξη της πόλης. Στόχος μας είναι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης να γίνει κόμβος τουρισμού και εμπορίου και η Θεσσαλονίκη τουριστικός προορισμός αξιώσεων”, ανέφερε ο κ. Ζέρβας.
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: Παραμένει σε επιφυλακή η Λέσβος
- Νέο σόου Τραμπ! Τώρα μιλάει για… εκεχειρία: «Θα γυρίσουμε το Ιράν στη λίθινη εποχή»
- Η Ρωσία λέει «όχι» σε πασχαλινή κατάπαυση πυρός
- Μαρινάκης: Τέλος στη χρόνια ομηρία των περιφερειακών σταθμών
- Βουλγαρία: Το Ιράν μας προειδοποίησε να μην επιτρέψουμε στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν βουλγαρικά αεροδρόμια
- Παγκόσμιο τσίρκο! Αυτούς τους… “ηγέτες” έχουν τα κράτη, vid
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Είναι μονόδρομος για τον κ. Μητσοτάκη η αποπομπή υπουργών και υφυπουργών»
- Οι Ρώσοι μίλησαν για τον «ξεχασμένο» πόλεμο της Ουκρανίας: «Πάρε την απόφαση», λένε στον Ζελένσκι
- Βρετανός πρωθυπουργός: Δεν θα εμπλακούμε στον πόλεμο της Μ. Ανατολής
- Τραμπ: Εξετάζω σοβαρά την αποχώρηση των ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ









