Διευθυντής κλινικής στο Περιστέρι: Είχαμε πάρει όλα τα μέτρα προφύλαξης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλέξανδρος Κοκκινάκης, Διοικητικός Διευθυντής Κλινικής «Ταξιάρχης» Περιστερίου περιέγραψε στην εκπομπή LIVE NEWS του Μega, το πως έγινε η εξάπλωση του ιού στο εν λόγω νοσοκομείο και ανέφερε ότι αναλυτικά στοιχεία θα δώσει στη δημοσιότητα ο κ. Τσιόδρας. Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε ασθενή της ιδιωτικής κλινικής «Ταξιάρχης» στο Περιστέρι, με τον διευθυντή της κλινικής να […]

Ο Αλέξανδρος Κοκκινάκης, Διοικητικός Διευθυντής Κλινικής «Ταξιάρχης» Περιστερίου περιέγραψε στην εκπομπή LIVE NEWS του Μega, το πως έγινε η εξάπλωση του ιού στο εν λόγω νοσοκομείο και ανέφερε ότι αναλυτικά στοιχεία θα δώσει στη δημοσιότητα ο κ. Τσιόδρας.

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε ασθενή της ιδιωτικής κλινικής «Ταξιάρχης» στο Περιστέρι, με τον διευθυντή της κλινικής να μιλά στο LIVE NEWS για την πορεία εξάπλωσης του ιού, καθώς οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλά κρούσματα σε ασθενείς και προσωπικό της κλινικής.

Ο κ. Κοκκινάκης ανέφερε συγκεκριμένα πως: «Τη Δευτέρα του Πάσχα ήρθε με πυρετό και έπειτα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αναφορά, στο Θριάσιο λόγω πυρετού κι έκτοτε ανέλαβε ο ΕΟΔΥ.

Μέσα στην κλινική δεν μπήκε, είχαμε πάρει μέτρα προφύλαξης. Το θέμα είναι, μήπως είχε τον ιό, πριν την Δευτέρα του Πάσχα.

Θα κάνει και τις σχετικές ανακοινώσεις ο κύριος Τσιόδρας και ο κύριος Χαρδαλιάς»

photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί