Διεγράφη ο Δημήτρης Κυριαζίδης από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

Αυτό αποφασίστηκε

Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής, Δημήτρης Κυριαζίδης, μετά την φράση που είπε χθες στην επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου – ΕΔΩ τι συνέβη.

Την διαγραφή του βουλευτή Δράμας αποφάσισε η επιτροπή δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, που συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του Ιωάννη Τραγάκη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, «η επιτροπή αποφάσισε ότι συντρέχουν οι λόγοι που αναφέρονται στο ανωτέρω έγγραφο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι ο κ. Κυριαζίδης με την αντικοινοβουλευτική και αντισυναδελφική του συμπεριφορά εντός της ολομέλειας της Βουλής έθεσε εαυτόν εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Κατόπιν τούτων ο βουλευτής Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης διαγράφεται από μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί