Τα παραπάνω γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του το Παπάφειο και επισημαίνει ότι κατά την εισαγωγή του είχαν εκφραστεί αντιρρήσεις από τη διοίκηση, εξαιτίας των μέτρων που είχε λάβει για περιστολή της διάδοσης του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο 14χρονος εισήχθη στο Παπάφειο στη 1.00 τη νύχτα και τα χαράματα διαπιστώθηκε ότι είχε διαφύγει των χώρων του ορφανοτροφείου.
Το Παπάφειο αναφέρει ότι ο 14χρονος είχε εισαχθεί στο ίδρυμα και παλαιότερα και στις 25 Οκτωβρίου είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένος.
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι το Παπάφειο είναι ορφανοτροφείο “και όχι κάποιο ιδιότυπο “Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων”, όπου υπάρχει υποδομή υποχρεωτικού εγκλεισμού”.
Το Παπάφειο εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος, εκφράζει την ελπίδα για γρήγορη ανεύρεση του 14χρονου και για “κατάλληλη αυτή τη φορά αντιμετώπιση της περίπτωσής του από την Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης”.
photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με αραβικό παραδοσιακό μανδύα πανηγύρισε το 964ό γκολ! ΒΙΝΤΕΟ
- Σε ανοικτή σύγκρουση ο Ζελένσκι με Ουγγαρία-Σλοβακία: «Είναι εκβιασμός»
- Καιρός σήμερα: Συννεφιά, τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και βοριάδες – Λιακάδα την Καθαρά Δευτέρα
- Τι αποφάσισε να στείλει στη Γροιλανδία ο Τραμπ;
- Η Ε.Ε. θέλει να… απαντήσει στους δασμούς του Τραμπ
- ΔΥΠΑ: Πλήρης κάλυψη εισφορών για μακροχρόνια ανέργους – «Γέφυρα» προς τη σύνταξη έως 5 έτη
- Από drones μέχρι αύξηση ασκήσεων: Όλες οι αλλαγές στην στρατιωτική θητεία
- Η Μελάνια Τραμπ εντυπωσίασε με ασημί παντελόνι σε επίσημο δείπνο με τον Τραμπ, vid
- Σαν σήμερα 22 Φεβρουαρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Βομβαρδισμοί σε πόλεις της Ουκρανίας λίγο πριν τη συμπλήρωση 4 ετών από την έναρξη του πολέμου









