Διανομή νωπών προϊόντων και ειδών παντοπωλείου σε 3.300 ωφελούμενους δήμων του Βόρειου Τομέα

Δείτε τα σημεία διανομής.

Σε νέα διανομή νωπών προϊόντων και ειδών παντοπωλείου σε συνολικά 3.300 ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), προχώρησε από 4-8/4 Απριλίου η Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών.

Η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, από το σημείο διανομής στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής όπου παρακολούθησε τη διαδικασία, με δήλωση της διαβεβαίωσε για τη βούληση του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και όλης της διοίκησης να στηρίξουν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. «Εργαζόμαστε συστηματικά με στόχο τη στήριξη των αδύναμων κοινωνικών ομάδων, τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και την αξιοπρεπή διαβίωση των συμπολιτών μας» σημείωσε.

Στους ωφελούμενους των δήμων του Β. Τομέα (Αγ. Παρασκευή, Βριλήσσια, Κηφισιά, Ν. Ηράκλειο, Ν. Ιωνία, Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών & Ιερά Μητρόπολη Ν.Ιωνίας & Φιλαδελφείας, Χαλάνδρι), διανεμήθηκαν μέχρι τριάντα είδη ανάλογα με τον τύπο της κάθε αίτησης και της οικογένειας που αντιστοιχεί.

photo intime

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί