Διαδικτυακά τα κάλαντα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα ψάλλουν κάλαντα μαθητές και φορείς από το Πέπλο Έβρου, τα Άγραφα, τη Χάλκη Δωδεκανήσου, την Ερεικούσα, τα Αντικύθηρα, την Χειμάρρα, την Κορυτσά και από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Πεύκης.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ακούσει παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων, από όλη την Ελλάδα, μέσω διαδικτύου.

Ειδικότερα, στον πρωθυπουργό, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, θα ψάλλουν κάλαντα μαθητές και φορείς από το Πέπλο Έβρου, τα Άγραφα, τη Χάλκη Δωδεκανήσου, την Ερεικούσα, τα Αντικύθηρα, την Χειμάρρα, την Κορυτσά και από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Πεύκης.

Ο πρωθυπουργός, κατά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο Έδεσσας, χθες, ζήτησε από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί παρά την έλευση του εμβολίου.
Παράλληλα, μάλιστα, κάλεσε όλους τους υγειονομικούς να εμβολιαστούν και να δώσουν το παράδειγμα, για να πειστούν όσοι προβληματίζονται, ότι με αυτόν τον τρόπο προστατεύουν και την υγεία τους και τη δημόσια υγεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος αναμένεται να εμβολιαστεί στις 27 Δεκεμβρίου.

Οι πρώτες δόσεις των εμβολίων θα φτάσουν στην χώρα μας στις 26 Δεκεμβρίου, ενώ από την επόμενη ημέρα θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί.

sputnik/ photo eurokinissi

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί