«Δεν θα σας προδώσουμε»! «Πρό-πρό-πρόεδρε»!!! Εποχή Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, vid

«Κυβέρνηση ξανά», του φώναζαν!!!

Εποχή Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είναι ο μεγάλος νικητής της εσωκομματικής διαδικασίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ποσοστό 56% έναντι 44% της Έφης Αχτσιόγλου.

«Σήμερα το φως κέρδισε, η ελπίδα γίνεται το μέλλον μας» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ανάδειξή του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και διαβεβαίωσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου ότι δεν θα τους προδώσει ποτέ.

Με έντονους πανηγυρισμούς και συνθήματα υποδέχτηκαν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εσωκομματικής αναμέτρησης ο κ. Στέφανος Κασσελάκης, οι στενοί του συνεργάτες και συγγενείς του στο στρατηγείο της 3ης Σεπτεμβρίου.

Προς ώρας Στέφανος Κασσελάκης δεν επιθυμεί να αναλάβει ρόλο εντός κοινοβουλίου, κάτι που δεν αποκλείεται βέβαια να αλλάξει! Θα συνεχίσει τις περιοδείες του σε όλη την Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι τις ευρωεκλογές.

Η σκέψη που υπάρχει είναι να παραμείνει πρόεδρος της ΚΟ ο Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος – κατά γενική ομολογία- τα πήγε πολύ καλά στο διάστημα που κλήθηκε να αναλάβει τον ρόλο αυτό.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί