Με μανία επιτίθονται πλέον είτε λεκτικά είτε ακόμη και σωματικά πολίτες που αντικρίζουν στον δρόμο ή σε κάποιο πολυσύχναστο μέρος (π.χ. ΜΜΜ) άτομα που δεν φορούν μάσκα.
Μάλιστα η κατάσταση στα λεωφορεία και τα κάθε λογής μέσα μεταφοράς έχει ξεφύγει σε επικίνδυνο βαθμό!
Οι τσακωμοί είναι καθημερινό φαινόμενο και καθώς φαίνεται οι Έλληνες πολίτες φτάνουν στο σημείο να έρθουν μέχρι και στα χέρια για τις…μάσκες!
Για τις μάσκες που μέχρι πριν λίγο καιρό οι ίδιοι οι ειδικοί συνέστηναν να μην τις φοράει ο γενικός πληθυσμός, πόσο μάλλον αν είναι υγιής.
Σήμερα ωστόσο οι εικόνες στους ελληνικούς δρόμους είναι απλά θλιβερές.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Ethnos με έναν ηλικιωμένο άνδρα να επιτίθεται με μπουνιές κατά ενός νεαρού που έκανε το…έγκλημα να μη φορά μάσκα σε αστικό λεωφορείο της Αθήνας.
Xαρακτηριστικό της μανίας που τον διακατείχε είναι πως ο ηλικιωμένος άνδρας δεν σταματούσε να χτυπάει τον νεαρό παρά τις συνεχείς συστάσεις των υπολοίπων επιβατών.
Πληροφορίες θέλουν μάλιστα τον νεαρό άνδρα που δεν φορούσε μάσκα να ματώνει στο κεφάλι από τα συνεχή χτυπήματα:
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυξήθηκαν αμέσως οι τιμές του πετρελαίου μετά τις επιθέσεις στη νήσο Χαργκ
- Βανς από Ουγγαρία: Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους γραφειοκράτες της Ε.Ε.
- Απειλές Τραμπ για «κάτι μεγάλο» στο Ιράν: Ένας ολόκληρος πολιτισμός θα πεθάνει απόψε
- Μιχαηλίδου: «Για πρώτη φορά οι “Νταντάδες της Γειτονιάς” εφαρμόζονται σε όλη τη χώρα
- Προβληματισμός για την υποτονική κίνηση στην αγορά εν όψει της Λαμπρής
- Κρεμλίνο: Ο κόσμος κάνει ουρά για ενεργειακές προμήθειες από τη Ρωσία
- Τη νήσο-ενεργειακό κόμβο Χαργκ βομβαρδίζουν οι ΗΠΑ – Ιράν: «Η αυτοσυγκράτηση έληξε», vid
- Ιράν: Νέα πλήγματα μερικές ώρες πριν από τη λήξη του τηλεγραφήματος του Τραμπ
- Γ. Αυτιάς σε Κομισιόν: Αυξήστε τα κονδύλια των Ταμείων Συνοχής για νοικοκυριά και επιχειρήσεις
- Το Ιράν θέτει όρους για μία ειρηνευτική συμφωνία διαρκείας με τις ΗΠΑ









