Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής εξασφάλισε 6.105 μονοδοσικά εμβόλια προκειμένου να εμβολιαστούν όσοι κρατούμενοι εξεδήλωσαν ενδιαφέρον.
Για την ταχύτερη ολοκλήρωση της διαδικασίας έχουν δημιουργηθεί 27 κέντρα υγείας εντός των Καταστημάτων και 45 εμβολιαστικές γραμμές τις οποίες στελεχώνουν περισσότερα από 80 άτομα της Γενικής Γραμματείας.
Με την ευκαιρία της έναρξης των εμβολιασμών, η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, κυρία Σοφία Νικολάου, επισκέφτηκε το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού.
Σε δηλώσεις της η κ. Νικολάου ανέφερε: «Παρακολούθησα τους εμβολιασμούς που ξεκίνησαν στον Κορυδαλλό και σε όλα τα Καταστήματα Κράτησης της χώρας. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με ταχείς ρυθμούς.
Καλώ και τους υπόλοιπους κρατούμενους να σπεύσουν να κάνουν το εμβόλιο ώστε να χτίσουμε το ’’τείχος ανοσίας’’ και μέσα στα Καταστήματα Κράτησης, όπως και σε όλη την κοινωνία».
(φωτο: pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Mπαράζ κλοπών στα φαρμακεία – Ποια μέτρα προστασίας συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση ΕΛ.ΑΣ. και φαρμακοποιών
- Στ. Καφούνης: Σε λειτουργία το νέο Helpdesk της ΕΣΕΕ για την υποστήριξη των εμπορικών επιχειρήσεων
- Ν. Χαρδαλιάς για Δυτ. Αθήνα: «Κάθε γειτονιά μετατρέπεται σε πεδίο ουσιαστικής παρέμβασης»
- Εξοργιστικό βίντεο: Έριξε γροθιά σε Ιρλανδή που περπατούσε στo δρόμο στα καλά καθούμενα! vid
- Αγία Πετρούπολη: Η FSB απέτρεψε τρομοκρατική επίθεση
- Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αιρετών ο σημερινός δήμαρχος Κασσάνδρας για την υπόθεση του λούνα παρκ
- Τα Χανιά στο φακό ταξιδιωτικής εκπομπής της ιρλανδικής τηλεόρασης με μεγάλη τηλεθέαση
- Ιαπωνία: Το 2025 καταγράφηκε μείωση των γεννήσεων για 10η συναπτή χρονιά
- Κρήτη: Παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας σε άλλα 3 τμήματα του Βόρειου Οδικού Άξονα (ΒΟΑΚ)
- Τέμπη: Στους δρόμους μαθητές και φοιτητές του Ηρακλείου για τα 3 χρόνια από την τραγωδία









