Ποιο το τεράστιο πρόστιμο σε 63χρονη που χτύπησε σκύλο με το αυτοκίνητό της

Η γυναίκα αναφέρει πως δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει κακό στο άτυχο ζώο.

Στον εισαγγελέα Ηρακλείου πρόκειται να οδηγηθεί τις επόμενες ώρες 63χρονη Ρωσίδα που χτύπησε έναν σκύλο με το αυτοκίνητό της στην περιοχή των Πατελών, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία βιοπαλαιστή, η οποία εργάζεται σε δομή φροντίδας ηλικιωμένων.

Η ίδια αναφέρει πως δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει κακό στο άτυχο ζώο, το οποίο χειρουργήθηκε και είναι βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Μένει στην περιοχή και κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό της προς το σπίτι της. Όπως είπε, είδε τον σκύλο, έκοψε ταχύτητα, όμως, νόμιζε πως ο σκύλος είχε φύγει από τη μέση του δρόμου και μπορούσε να περάσει χωρίς να τον χτυπήσει. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς ο σκύλος δεν είχε απομακρυνθεί, όπως η ίδια λέει πως πίστευε. 


Σύμφωνα με πληροφορίες της επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 40.500 ευρώ για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς. Όταν η γυναίκα άκουσε το ύψος του ποσού κατέρρευσε.


Εμφανίζεται συντετριμμένη και νιώθει πως στιγματίστηκε από το άτυχο περιστατικό ενώ σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.
Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της ιδιοκτήτριας του σκύλου, πανικοβλήθηκε, και για αυτό το λόγο έφυγε από το σημείο.

(με πληροφορίες από cretalive. gr / photo: pixabay)
 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί