Την πλήρη διακοπή, από τις 22:00, της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων σε τμήματα της Αθηνών-Λαμίας, στην Αττική Οδό, την Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού και την Περιφερειακή Αιγάλεω, αποφάσισε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής στο πλαίσιο σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ενόψει της εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων.
Ειδικότερα, όπως τονίζει σε ανακοίνωση της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αποφασίστηκε η πλήρης διακοπή κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων, από τις 22.00,σήμερα (10/3), έως την ύφεση των φαινομένων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του ανισόπεδου κόμβου Καλυφτάκη (χ/θ 20,060) μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής).
Επίσης από την ίδια ώρα και για τους ίδιους λόγους, ισχύει πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων, καθώς και των αρθρωτών λεωφορείων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κατά μήκος του οδικού δικτύου της Αττικής Οδού, της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω.
Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα παρακάτω οχήματα:
-Οχήματα οδικής βοήθειας
-Φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι
-Οχήματα εκτάκτου ανάγκης
Παράλληλα, επισημαίνεται ότι οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μπορούν να παραταθούν ή να μειωθούν, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.
Τέλος, η ΓΑΔΑ στην ανακοίνωση της, απευθύνει έκκληση τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων και να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες, για χρήση εάν αυτό απαιτείται από τις επικρατούσες συνθήκες.
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέο ρεκόρ ρυθμίσεων οφειλών στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό τον Μάρτιο
- Πούτιν και Ερντογάν είχαν τηλεφωνική συνομιλία
- ΕΥΑΘ και Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης Λάρνακας συνεργάζονται για την αναβάθμιση διαχείρισης ύδρευσης
- Κ. Τσουκαλάς: «Μόνη λύση οι πρόωρες εκλογές για να επέλθει κάθαρση»
- Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε «μεγάλης κλίμακας επιθέσεις» στην Τεχεράνη
- Ν. Κακλαμάνης: Από αύριο προσβάσιμη στα κόμματα η δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ για Σπ. Λιβανό και Φ. Αραμπατζή
- Ανησυχία της Ρωσίας για τον SCO – Η Μόσχα πρόκειται να τον προστατεύσει
- Λίβανος: Τρεις κυανόκρανοι του ΟΗΕ τραυματίστηκαν από έκρηξη
- Κατάρριψη αμερικανικού μαχητικού: Η ιρανική αστυνομία προσφέρει αμοιβή για τους πιλότους
- Ιρανοί πυροβολούν με… τυφέκια κατά αμερικανικών αεροσκαφών, vid









