H ποινή του είναι μία και αυτή θα ζητήσουμε, την ισόβια κάθειρξη». Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Γλύκας, δικηγόρος της οικογένειας της 31χρονης, που σκότωσε ο 40χρονος σύζυγός της στη Δάφνη.
«Πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, που η μοναδική σωστή δικαστική κρίση είναι αυτή της ισοβίου καθείρξεως. οποιαδήποτε προσπάθεια Να πείσει ότι τελούσε εν βρασμώ θα πέσει στο κενό. Είναι ξεκάθαρο ότι λειτούργησε με δόλο, με οργανωμένο σχέδιο. Προετοίμαζε την αφαίρεση της ζωής της συζύγου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχαν προηγηθεί πολλά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, που είχαν καταγγελθεί. Δυστυχώς δεν αντιμετωπίστηκαν. Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες γι’ αυτές τις παραλείψεις της Ελληνικής Αστυνομίας» είπε.
«Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα πάει η υπόθεση μέχρι τέλους. Δεν πρόκειται να βρεθεί λύση επιείκειας από την οικογένεια. Η ποινή του είναι μία και αυτή θα ζητήσουμε, την ισόβια κάθειρξη» κατέληξε. Νωρίτερα κατά την είσοδο του 40χρονου στο κτίριο 9 της Ευελπίδων συγγενείς του θύματος της επιτέθηκαν.
Πηγή: newsbeast / photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιτήδειοι «άρπαξαν» πάνω από 600.000 ευρώ από τηλεφωνικές απάτες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
- Ο Βανς καταγγέλλει ανάμειξη των Βρυξελλών στις ουγγρικές εκλογές εναντίον του Όρμπαν
- Συνεχίζονται οι προσπάθειες μεσολάβησης μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν, σύμφωνα με πακιστανικές πηγές
- Κυρανάκης για θανατηφόρα τροχαία: «Μία τόσο μεγάλη μείωση, δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία της χώρας»
- Το Ισραήλ βομβάρδισε γέφυρες και σιδηροδρόμους στο Ιράν, σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαβιβάστηκε στη Βουλή η αίτηση άρσης ασυλίας των βουλευτών Τ. Χατζηβασιλείου και Χ. Αθανασίου
- ΕΦΕΤ: Χρήσιμες συμβουλές στους πολίτες για τα κρέατα και αυγά την περίοδο των γιορτών
- Το Ιράν απειλεί να βυθίσει όλη την περιοχή στο σκοτάδι αν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου
- ΥΠΕΝ: Συσκέψεις για την ασφάλεια ενεργειακού εφοδιασμού και την ηλεκτροδότηση ενόψει Πάσχα
- Απίστευτο! Γυναίκα στην Ουκρανία άρχισε να ανοίγει… πυρ μπροστά στον κόσμο, vid









