• Αρχική
  • Άρθρα
  • Χτύπησε ξανά ο «Δράκος της Κέρκυρας» – Λίγο πριν έδωσε συγκλονιστική συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Χτύπησε ξανά ο «Δράκος της Κέρκυρας» – Λίγο πριν έδωσε συγκλονιστική συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Είχε βγει έξω με τον Νόμο Παρασκευόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ - «Δεν μπορείς να παίρνεις την ζωή γυναικών», του λέει η παρουσιάστρια.

Στην περιοχή Αγίου Πέτρου Λευκίμμης στην Κέρκυρα, σε μία καλύβα, φέρεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πως βρέθηκε από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, 34χρονη γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας που αγνοούνταν τα δύο τελευταία 24ωρα.

Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι «είχε πέσει θύμα απαγωγής και πολλαπλού βιασμού από τον “δράκο” της Λευκίμμης» της Κέρκυρας, που το 2012, είχε καταδικαστεί σε 53χρονια κάθειρξης, για έξι βιασμούς νεαρών κοριτσιών, τουριστριών, από τη Βρετανία, αλλά αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2019, χρησιμοποιώντας νόμο της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του από τις αστυνομικές αρχές.

Ο «δράκος της Κέρκυρας» είχε μιλήσει στην Αννίτα Πάνια λίγο πριν τον βιασμό της 34χρονης τόσο για τους βιασμούς που διέπραξε, την ποινή που εξέτισε και την ζωή του σήμερα.

Η συνέντευξη συγκλονίζει!

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικές, ο εντοπισμός και η σύλληψη του είναι ζήτημα χρόνου καθώς οργώνουν τα σημεία στα οποία πιθανολογείται ότι κρύβεται το «τέρας του Κάβου».

Τα τελευταία χρόνια, ο Δημήτρης Ασπιώτης που αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών, κοιμόταν σε μια καλύβα και ζούσε από το φαγητό που του παρείχε ο κόσμος. Οι αστυνομικοί αναμένουν την ώρα που ο 47χρονος θα αναγκαστεί να ξεμυτίσει από την κρυψώνα του προκειμένου να αναζητήσει τροφή και νερό.