• Αρχική
  • Άρθρα
  • Χριστίνα Πολίτη: Θύμα bullying ο γιος της – Δημοσίευσε τα μηνύματα που δέχεται

Χριστίνα Πολίτη: Θύμα bullying ο γιος της – Δημοσίευσε τα μηνύματα που δέχεται

Η δημοσιογράφος, με ανάρτησή της στο Facebook, εξέφρασε την οργή της γι’ αυτό που συνέβη στο παιδί της.


Η Χριστίνα Πολίτη, ανακάλυψε πρόσφατα πως ο 12χρονος γιος της έχει πέσει θύμα bullying από συμμαθητή του. Η δημοσιογράφος, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, εξέφρασε την οργή της για αυτό που συνέβη στο παιδί της, δημοσιεύοντας τα μηνύματα που δέχτηκε ο γιος της από τον συμμαθητή του.

«Δεν χρησιμοποιώ το Facebook για προσωπικά θέματα αλλά αυτή τη φορά θα πάρω τη γνώμη των φίλων μου – γνωστών και αγνώστων γιατί μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι! Επειδή είμαστε γενικά ευαισθητοποιημένοι εδώ μέσα με την αδικία και το bullying, τι θα κάνατε αν παίρνατε το κινητό του 12χρονου παιδιού σας στα χέρια σας και διαβάζατε αυτά τα μηνύματα από 12 χρονο συμμαθητή του – που σήμερα έμαθα πως τον έχει χτυπήσει κιόλας σε πάρτυ και συνεχώς τον κοροιδεύει και του δημιουργεί προβλήματα; Ο γιος μου δεν ήθελε να κάνει «θέμα» για να παραμείνει αγαπητός στην ωραία αυτή παρέα… και έτσι φτάσαμε σε αυτό το σημείο… Αφού με βάζει και μένα στη συζήτηση με ένα «ρώτα τη μάνα σου» ας μπω κι εγώ με τον τρόπο μου στη συζήτηση αυτή γιατί έχω θυμώσει τόσο πολύ που «δε γουστάρω κυριλέ!».

(Για να μην προβληματιζόμαστε στο πως φτάνουν οι άνθρωποι να πατάνε ο ένας το λαιμό του άλλου στο δρόμο σα να ειναι σκουπίδια…) ΥΓ: Ο αριστερά είναι ο «μάγκας» (που «έχει φίλους και βγάζει βαθμούς») και ο δεξιά στη συνομιλία ο γιος μου, που προσπαθεί να τον «αλλάξει και να καταλάβει πως έχει άδικο» όπως μου είπε – προφανώς ζει στον κόσμο του… Φυσικά κροπάρισα τις φωτό και τα ονόματα για ευνόητους λόγους…» έγραψε οργισμένη η Χριστίνα Πολίτη στα social media.

protothema / photo unsplash