Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσει στις 9/4 ο ΟΑΣΘ, αφού οι εργαζόμενοί του θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει για την ίδια ημέρα Γ.Σ.Ε.Ε. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ, όπως γνωστοποιεί με σημερινή του ανακοίνωση το συνδικάτο τους.
Συγκεκριμένα, στις 9/4 θα κυκλοφορούν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης 50 λεωφορεία, ενώ κανονικά θα διεξάγεται η νυχτερινή γραμμή του αεροδρομίου (Ν1) και η δωρεάν εξυπηρέτηση ασφαλείας που παρέχει ο οργανισμός σε ΑμεΑ.
Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωσή τους, διεκδικούν Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με πραγματικές αυξήσεις, τη λήψη μέτρων για την πάταξη της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας, τη βελτίωση των όρων εργασίας με προστασία των επαγγελματικών ειδικοτήτων και αναγνώριση της συνολικής προϋπηρεσίας τους και τη στήριξη της δημόσιας αστικής συγκοινωνίας, ως κοινωνικό αγαθό που είναι.
Στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ θα συμμετάσχουν στη συγκέντρωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) στις 10.30 το πρωί.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Βουτιά» στον ελληνικό πολιτικό «μικρόκοσμο», όσο ο πλανήτης «φλέγεται»
- Θεσσαλονίκη: «Ντου» της αστυνομίας σε οίκους ανοχής που λειτουργούσαν χωρίς άδεια – 2 συλλήψεις
- Νέος υφυπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Δεσμεύομαι για σκληρή δουλειά
- Το Ιράν επέτρεψε τη διέλευση πλοίων που μεταφέρουν απαραίτητα αγαθά στα λιμάνια του μέσω των Στενών του Ορμούζ
- Ο «γηραιότερος άνδρας στον κόσμο» ήταν ένας αγρότης που ζούσε στο Περού – Πέθανε λίγες μέρες πριν τα 126α γενέθλιά του
- Τι θα πληρωθεί από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ στους δικαιούχους ως τις 9/4
- Παίκτης και φίλαθλος πιάστηκαν στα χέρια σε αγώνα μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη – Στο νοσοκομείο και οι δύο
- Καραμανλής για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
- Συνεχίζεται το θρίλερ: Ιρανοί φύλαρχοι ψάχνουν οπλισμένοι τον αγνοούμενο πιλότο του F15 – BINTEO
- Νέος Υπ. Ανάπτυξης: «Δεν υπόσχομαι θαύματα»









