Χωρίς κάμερες η συζήτηση Μητσοτάκη με τους συγγενείς των θυμάτων της Marfin

Κατά δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου τελετή αποκάλυψης του μνημείου για τα θύματα της τραγωδίας στη Marfin, έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός θέλησε να φτάσει στο σημείο πριν την έναρξη της εκδήλωσης μνήμης, προκειμένου να συνομιλήσει με τους συγγενείς των θυμάτων και τους εργαζόμενους που έζησαν […]

Κατά δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου τελετή αποκάλυψης του μνημείου για τα θύματα της τραγωδίας στη Marfin, έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός θέλησε να φτάσει στο σημείο πριν την έναρξη της εκδήλωσης μνήμης, προκειμένου να συνομιλήσει με τους συγγενείς των θυμάτων και τους εργαζόμενους που έζησαν την τραγωδία την 5η Μαΐου του 2010, ζητώντας μάλιστα από τις τηλεοπτικές κάμερες να μην καταγράψουν τον διάλογο.

Επιπλέον μετά την λήξη της τελετής ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πάλι off camera συνομίλησε με την 10χρονη κόρη της εργαζόμενης του τραπεζικού καταστήματος της Σταδίου, η οποία βρισκόταν στο κτίριο την «μαύρη» ημέρα του Μαΐου, και ήταν έγκυο στο 10χρονο σήμερα κορίτσι.

parapolitika.gr/ photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί