Με δεκάδες μηχανήματα αποχιονισμού και αλατιέρες σε όλο το ορεινό και ημιορεινό οδικό δίκτυο της Ηπείρου, Πολιτική Προστασία και δήμοι εργάζονται ασταμάτητα από νωρίς το πρωί, προκειμένου να είναι ασφαλείς και χωρίς παγίδες οι δρόμοι.
Χιονοπτώσεις σημειώνονται σε υψόμετρο από τα 600 μέτρα και πάνω, με αποτέλεσμα πολλά χωριά, τόσο στην ορεινή Άρτα όσο και στο Ζαγόρι, την Κόνιτσα και το Μέτσοβο να έχουν ντυθεί στα λευκά, με το χιόνι να ξεπερνά τα 30 εκατοστά.
Το κρύο είναι τσουχτερό με τον υδράργυρο να έχει πέσει κάτω από το μηδέν, ενώ επικρατεί παγετός σε πολλές περιοχές.
Με ανακοινώσεις τους οι δήμοι, συνιστούν στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις, ενώ όλοι, πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Κατά μήκος της Εγνατίας Οδού, κινούνται συνεχώς αλατιέρες, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Μ. Τζώρα / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μέδουσες: Δεν έχουν εγκέφαλο κι όμως κοιμούνται σαν τους ανθρώπους! Τι έδειξε νέα έρευνα
- Η συμφωνία ΕΕ-Mercosur θα υπογραφεί στις 17 Ιανουαρίου στην Παραγουάη – Τι δηλώσεις έγιναν
- Κάλεσμα στον Τραμπ να παρέμβει στο Ιράν – Στο βάθος υπάρχουν τα ρωσικά συμφέροντα
- Σάλος στην Ιαπωνία: Γονείς στηρίζουν την απόφαση του γιου τους να εγκαταλείψει το σχολείο για να παίζει video games
- Ομόνοια: Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς που διακινούσαν ναρκωτικά – Κατασχέθηκαν πάνω από 45 κιλά κάνναβης
- Αδιανόητο περιστατικό στο Βέλγιο: Μεθυσμένος οδηγός έδωσε το τιμόνι στον 12χρονο γιο του
- Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία του Προαστιακού Πατρών – Καθυστερήσεις στα δρομολόγια
- Ο γηραιότερος άνδρας της Καταλονίας έκλεισε τα 110: «Όταν έπαιζα ποδόσφαιρο, περνούσε ένα αυτοκίνητο κάθε 20’», vid
- Κυβέρνηση μειοψηφίας στην Ολλανδία
- Ν. Χριστοδουλίδης για βίντεο με μίζες: Καλώ δημόσια όποιον έχει στοιχεία να τα καταθέσει στις Αρχές









