τόνισε ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος ήταν παρών, από νωρίς το πρωί, στην κατεδάφιση αυθαιρέτων, από κλιμάκια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στο Σκυλόρεμα Μάνδρας.
«Προχωρούμε στην κατεδάφιση αρκετών αυθαιρέτων, για όσα έχουν βγει τελεσίδικα πρωτόκολλα κατεδάφισης. Τάξη θα μπει και στο Μάτι, στον άλλο τόπο της τραγωδίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, προανήγγειλε ότι «θα γκρεμιστούν πάνω από 140 σπίτια και θα γκρεμιστούν και 330 περίπου μάντρες και άλλες κατασκευές σε όλη την Ελλάδα» και τόνισε ότι «στο πρόγραμμά μας είναι να γκρεμιστούν 1.108 αυθαίρετα τους επόμενους μήνες», επισημαίνωντας ότι ήδη έχει αποστείλει «πριν από ένα μήνα περίπου σχετική επιστολή στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις».
«Σε αυτά τα ζητήματα δεν θα κάνουμε εκπτώσεις. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για αυθαίρετα σε δάση, σε αιγιαλούς, σε παραλίες. Δεν θα συμβιβαστούμε με την αυθαιρεσία σε αυτό το ζήτημα. Είναι θέμα νομιμότητας, είναι θέμα ποιότητας ζωής», υπογράμμισε ο κ. Χατζηδάκης.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Πάνω από πέντε κιλά κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου Roxy
- Μακελειό στη Νιγηρία: Έκρηξη σε τζαμί την ώρα της προσευχής – Τουλάχιστον επτά νεκροί και πολλοί τραυματίες
- Λάρισα: Παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες – Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις και μετά τις γιορτές
- Βαρσοβία: Συνελήφθη ο Πολωνός πρεσβευτής στο Παρίσι – Ερευνάται για υπόθεση διακίνησης πλαστών πτυχίων
- Ζ. Κωνσταντοπούλου: Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά σε όποιον αγωνίζεται και διεκδικεί
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 2 Ιανουαρίου
- Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρό 7χρονο αγόρι σε τροχαίο- Τραυματίστηκαν οι γονείς
- Απίστευτες εξελίξεις που δείχνουν πως μετατρέπεται ένα κράτος για συγκεκριμένους σκοπούς
- Ηπειρώτικα κάλαντα άκουσε ο Φάμελλος: «Ενωμένοι να κάνουμε την πατρίδα μας σημαντική για όλο τον κόσμο»
- Έπεσε Ι.Χ. στο λιμάνι Νέων Στύρων – Σώοι οι τέσσερις επιβαίνοντες









