Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία συνοδεύει και από τις σχετικές φωτογραφίες, «μπαίνει τέλος σε πρακτικές που μετέτρεπαν τον μεγαλύτερο αστικό χώρο πρασίνου στην Αθήνα σε χώρο παραεμπορίου και ακαλαισθησίας».
«Αφήνοντας πίσω μας πρακτικές αδιαφάνειας του παρελθόντος, το Πεδίον του ‘Αρεως επιστρέφει ως χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας για τους κατοίκους της Κυψέλης, του Γκύζη, της Βικτώριας και των Εξαρχείων και για τους επισκέπτες της περιοχής», υπογραμμίζει. Και προαναγγέλλει τη δημιουργία εορταστικών χωριών με δωρεάν εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, «στα πρότυπα και με την αισθητική των εορταστικών θεματικών πάρκων του εξωτερικού» -όπως επισημαίνει- αρχής γενομένης από τα Χριστούγεννα του 2024.
«Μαζί με τους συμπολίτες μας, θα εργαστούμε -από κοινού- για την επόμενη ημέρα στο Πεδίον του ‘Αρεως, με όρους χρηστής διαχείρισης και με απόλυτο σεβασμό στο οικοσύστημα του πάρκου και στο περιβάλλον. Ένας χώρος, μέσα στον αστικό ιστό, που θα αποτελέσει πρότυπο βιωσιμότητας για την #πράσινη Αττική για την οποία έχουμε δεσμευτεί στους πολίτες […] Με πράξεις και όχι με λόγια! Όπως ακριβώς αρμόζει στους συμπολίτες μας!», γράφει χαρακτηριστικά.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Διακάκης: Οι υποδομές της Αττικής δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε πλημμυρικά φαινόμενα όπως της Θεσσαλίας ή της Βαλένθια
- Αλεπού πήρε…το τρένο στο Λονδίνο! Άφωνοι οι επιβάτες, vid
- Τζούλι Άντριους: Η θρυλική Μαίρη Πόπινς έγινε 90 χρόνων – Το παιδί “θαύμα” που κατέκτησε το Χόλιγουντ
- Το ΝΑΤΟ αυξάνει την παρουσία του στη Βαλτική μετά την προβοκάτσια με τα drones στη Δανία
- Τραγωδία σε γάμο στην Αίγυπτο! Η φρικτή στιγμή που γαμπρός καταρρέει στον χορό με την σύζυγό του, vid
- Γερμανία: Σε εξέλιξη η μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση από τον Ψυχρό Πόλεμο
- Η Selena Gomez παντρεύτηκε και οι φανς της “έριξαν” το διαδίκτυο
- Επικαιροποιήθηκε το δελτίο καιρού της ΕΜΥ – Οι 10 περιοχές που είναι στο κέντρο της κακοκαιρίας
- Η Νικόλ Κίντμαν και η Ελ Φάνινγκ πρωταγωνιστούν στο δικαστικό θρίλερ της Α24 «Discretion»
- Τούρκος ΥΠΕΞ: Αυτά συμφώνησαν Τραμπ-Ερντογάν