• Αρχική
  • Άρθρα
  • Χαρδαλιάς προς απερίσκεπτους ταξιδιώτες: “Ξέρουμε ποιοι περνούν τα διόδια”!

Χαρδαλιάς προς απερίσκεπτους ταξιδιώτες: “Ξέρουμε ποιοι περνούν τα διόδια”!

Ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους αφήνουν την πόλη για να πάνε στην επαρχία εν μέσω του κοροναϊού έστειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλίας.

«Ξέρουμε ποια αυτοκίνητα περνούν από τα διόδια», ήταν το μήνυμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλία σε πολλούς πολίτες.

«Η ελληνική πολιτεία γνωρίζει και γνώριζε ποιοι περνούν διόδια», σημείωσε ο κ. Χαρδαλιά εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για όσους δεν τηρούν τις οδηγίες της κυβέρνησης.

Το παραπάνω αποτελεί μια προειδοποίηση προς όσους έσπευσαν να φύγουν από την πρωτεύουσα προς τα χωριά και τα εξοχικά τους, παρά τις συστάσεις της κυβέρνησης.

«Κάποιοι συμπολίτες μας δεν το τηρούν και νομίζουν ότι είναι ώρα εκδρομής στο χωριό ή το εξοχικό», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς

Ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε πως θα πρέπει να μείνουμε όλοι στο σπίτι και υπενθύμισε πως θα πρέπει ρητά να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας.

Τέλος ο υφυπουργός τόνισε πως για το σαββατοκύριακο απαγορεύονται τα ταξίδια αναψυχής σε όλη τη χώρα, ενώ κλειστά θα μείνουν οι λαϊκές. Επίσης στα σούπερ μάρκετ θα επιτρέπεται πλέον ένα άτομο ανά 15 τ.μ..

in.gr / photo eurokinissi