Χάος στον Κηφισό: σύγκρουση ΙΧ με μηχανή -Μποτιλιάρισμα στην παραλιακή

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζουν τα οχήματα στην κάθοδο της Κηφισού, εξαιτίας ατυχήματος, με συνέπεια η κίνηση να διεξάγεται με αρκετά μεγάλη δυσκολία.

Σε τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (6/6) στο ύψος της οδού Αχαρνών, στη Νέα Χαλκηδόνα, ενεπλάκησαν μία μοτοσικλέτα και ένα ταξί, με συνέπεια να έχει προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Στο σημείο κλήθηκε να μεταβεί το ΕΚΑΒ, ενώ είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα. Αυτό έχει αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη συμφόρηση στο ρεύμα προς Πειραιά.

Ωστόσο, δεν είναι μόνον ο Κηφισός που εμφανίζει προβλήματα με την κίνηση στους δρόμους, καθώς κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην Παραλιακή, αλλά και σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλες δυσκολίες στο κέντρο της Αθήνας και στην Παραλιακή
Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην είσοδο της Αθηνών-Λαμίας από κόμβο Καλυφτάκη έως Αθηνών, στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά, από Αλίμου έως Καραϊσκάκη και από Πηγαδάκια έως Αλίμου, στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά και στην Πειραιώς.

Επίσης, δυσκολίες παρατηρούνται στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας, στη Μεσογείων, στην Αλεξάνδρας, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού και στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως.

Όσον αφορά πιο κεντρικά τμήματα της Αθήνας, τα βασικότερα προβλήματα εντοπίζονται σε Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Αμαλίας, Φιλελλήνων και Αχιλλέως/Μάρνη.

(με πληροφορίες από iefimerida. gr / photo:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί