Χανιά: Πήγαν να μαζέψουν ελιές σε χωράφι και βρέθηκαν στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό

Απίστευτο περιστατικό στα Χανιά που κατέληξε σε σύλληψη. Πήγαν για ελιές και έφυγαν δαρμένοι.

Επίθεση σε χωράφι, την ώρα που είχαν πάει για να μαζέψουν ελιές, κατήγγειλε ένα ζευγάρι Χανιωτών το πρωί του Σαββάτου 26/11, στο Κουμούλι του δήμου Πλατανιά. Αποτέλεσμα ήταν και οι δύο να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Χανίων, ενώ την επόμενη ημέρα, η αστυνομία συνέλαβε τον φερόμενο ως δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανδρόγυνο είχε πάει στο χωράφι για να μαζέψει ελιές, περίπου στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου. Κάποια στιγμή αναζήτησαν ένα κόσκινο ελιάς που είχαν και που φέρεται να το είχε πάρει ο ιδιοκτήτης του διπλανού χωραφιού.

Τότε, σε ανύποπτη στιγμή, ο 47χρονος ιδιοκτήτης του διπλανού χωραφιού φέρεται να επιτέθηκε απροειδοποίητα στον άνδρα, αρπάζοντάς τον και χτυπώντας τον στο κεφάλι. Ακούγοντας τη φασαρία, η σύζυγος έτρεξε προς το σημείο και φέρεται να δέχθηκε επίθεση και εκείνη, με χτύπημα στην κοιλιά.

Το τραυματισμένο ανδρόγυνο απομακρύνθηκε με τη βοήθεια της μητέρας του συζύγου, η οποία βρισκόταν επίσης σε κοντινή απόσταση και έτρεξε στο σημείο να δει τι συμβαίνει. Σύμφωνα με το zarpanews.gr, κατέθεσαν μήνυση στο ΑΤ Πλατανιά και στη συνέχεια μετέβησαν στο νοσοκομείο Χανίων όπου ο άνδρας χρειάστηκε να νοσηλευθεί.

Αστυνομικοί συνέλαβαν την Κυριακή τον φερόμενο ως δράστη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και αναμένεται να οδηγήθεί τη Δευτέρα στον εισαγγελέα.

ieidiseis/ unsplash

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί