Σύμφωνα με ενημέρωση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από τον διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργο Μπέα, η κοπέλα βρίσκεται σε αυξημένη παρακολούθηση από τους γιατρούς, φέρει μώλωπα στην περιοχή του ματιού, όμως η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.
Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο όπου βρισκόταν η 15χρονη μετά από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση για νεαρό κορίτσι το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, μεταμεσονύκτιες ώρες. Εντόπισαν τη νεαρή σε παγκάκι στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, μαζί με άλλους δύο συνομήλικους, έναν υπήκοο Αγγλίας και μία Ελληνίδα. Η 15χρονη είχε τις αισθήσεις της και ανέφερε ότι είχε πέσει από σκάλα. Κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων και ειδοποιηθηκαν οι γονείς της.
Οι αστυνομικοί που διενεργούν την προανάκριση συνέλαβαν τη 41 ετών μητέρα της, από τη Ρουμανία, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Μ. Λαμπαθάκης / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΥΠΕΞ Ιράν: Γειτονικά κράτη ενθαρρύνουν τις δολοφονίες Ιρανών
- Ξεκινά η Πιλοτική λειτουργία της Ψηφιακής Τράπεζας Γης
- ΠΟΥ για Ιράν: Έξι νοσοκομεία έχουν εκκενωθεί λόγω του πολέμου
- Μαύρη Θάλασσα: Ο Γεραπετρίτης έθεσε το θέμα της επίθεσης σε ελληνικό πλοίο στην Ε.Ε.
- Η Ισπανία αποκλείει κάθε ενδεχόμενο συμμετοχής της σε στρατιωτική αποστολή στο Στενό του Ορμούζ
- Ισραήλ: Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ αφού ήχησαν σειρήνες συναγερμού για εκτοξεύσεις πυραύλων από το Ιράν
- Ποιός νικητής βραβείου όσκαρ ήταν στην… Ουκρανία κατά την απονομή;
- Αναφορές για εκρήξεις στη Ντόχα
- «Δεξιός» μεγιστάνας, φαν του Τραμπ, μιλάει για τον… αντίχριστο στο Βατικανό και διχάζει
- Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός λεωφορείου σώζει τη ζωή 2χρονου κοριτσιού









