Χαμός στην παραλία της Επανομής Θεσσαλονίκης (BINTEO)

Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης ξεχύθηκαν στην παραλία της Επανομής για να βρουν δροσιά και να ξεσκάσουν. Η συγκεκριμένη παραλία που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Θερμαϊκού έχει γαλάζια σημαία και χρόνια τώρα αποτελεί αγαπημένη παραλία των κατοίκων της Θεσσαλονίκης καθώς βρίσκεται μόλις 29 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη. Όπως δήλωσε στο Sputnik ο Δήμαρχος […]

Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης ξεχύθηκαν στην παραλία της Επανομής για να βρουν δροσιά και να ξεσκάσουν.

Η συγκεκριμένη παραλία που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Θερμαϊκού έχει γαλάζια σημαία και χρόνια τώρα αποτελεί αγαπημένη παραλία των κατοίκων της Θεσσαλονίκης καθώς βρίσκεται μόλις 29 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη.

sputnik


Όπως δήλωσε στο Sputnik ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής μέχρι το μεσημέρι στην παραλία αναμένεται να βρίσκονται περίπου 10.000 άτομα.

Συνεργεία του Δήμου βρίσκονται στην παραλία και φροντίζουν για την καθαριότητα αλλά και για να κάνουν συστάσεις στον κόσμο να τηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας.

Κλειστά παραμένουν τα beach bars και δεν πωλούν ούτε take away με τους ιδιοκτήτες να επισημαίνουν ότι θα έπρεπε να τους είχαν επιτρέψει να ανοίξουν γιατί έτσι θα τηρούνταν και οι αποστάσεις ασφαλείας.

photo sputnik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί