Πολωνός τουρίστας, που ταξίδευε από τη Ρόδο για την Αθήνα με το απογευματινό δρομολόγιο αεροπορικής εταιρείας, κατάφερε να αναστατώσει τον κόσμο και να διαπληκτιστεί με το πλήρωμα και τους επιβάτες, αρνούμενος να φορέσει μάσκα, όπως οι υπόλοιποι επιβάτες!
Άτομα που επέβαιναν στην ίδια πτήση υποστήριξαν, μιλώντας στη «Ροδιακή», ότι ο Πολωνός τουρίστας ήταν δύστροπος, εριστικός και δεν άκουγε κανέναν, αλλά ούτε και πειθαρχούσε στις υποδείξεις του πληρώματος. Τη μια έβαζε και την άλλη έβγαζε εντελώς τη μάσκα προστασίας με επιδεικτικό μάλιστα τρόπο, ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα και σε όσους επιβάτες επιχείρησαν να του ζητήσουν να ακολουθήσει τις οδηγίες του πληρώματος.
Το επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και στους επιβάτες αποφεύχθηκε, πάντως, χάρη στη στάση που επέδειξαν ψυχραιμότεροι. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η ασφάλεια του αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ το αεροσκάφος βρίσκονταν ακόμα στον αέρα, με αποτέλεσμα μόλις προσγειώθηκε να προσαχθεί ο νεαρός Πολωνός στο τμήμα ασφαλείας. Εκεί έδωσε εξηγήσεις, δεν συνελήφθη, αλλά του επιβλήθηκε τσουχτερό χρηματικό πρόστιμο.
(protothema – φωτο:Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο…ενθουσιασμένος με Μαμντάνι! BINTEO
- Η πολεμική ταινία του Μελ Γκίμπσον που παίζει τώρα στο Netflix ενθουσίασε το διαδίκτυο, vid
- Γιώργος Αυτιάς: Τι δήλωσε στην ΕΕ για την Τουρκία
- Σε ετοιμότητα ο ΟΑΣΘ για τις αυξημένες ανάγκες μετακίνησης λόγω της προσωρινής διακοπής του Μετρό
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες το επόμενο τριήμερο
- «Πρώτα η Τσεχία»! Κατέβηκε η ουκρανική σημαία από το κτίριο του κοινοβουλίου της χώρας, vid
- Το βίντεο μιας νύφης έγινε viral με εκατομμύρια προβολές…για τον λάθος λόγο! vid
- Η γκάφα του πρίγκιπα Χάρι με ένα…καπέλο που προκάλεσε σάλο στον Καναδά
- Οι “Άγγελοι των Χριστουγέννων” φώτισαν το Λονδίνο μαζί με 300.000 φωτάκια LED, vid
- Τραγωδία με νεκρό οδηγό στην Εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Ορμενίου – Ένας τραυματίας









