Χαμός μεταξύ Αδωνι-Φάμελλου για το Ελληνικό: «Είσαι ρεζίλης»

Η τροπολογία που κατέθεσε ο Αδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή και με την οποία ρυθμίζονται οι διαδικασίες προκειμένου να ξεκινήσει η κατεδάφιση κτιρίων στο Ελληνικό από την Ελληνικό ΑΕ προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους με τον πρώην υπουργό Σωκράτη Φάμελλο. Ο κύριος Φάμελλος ρώτησε τον υπουργό Aνάπτυξης πόσες ακόμη τροπολογίες θα καταθέσει προκειμένου να ξεκινήσει […]

Η τροπολογία που κατέθεσε ο Αδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή και με την οποία ρυθμίζονται οι διαδικασίες προκειμένου να ξεκινήσει η κατεδάφιση κτιρίων στο Ελληνικό από την Ελληνικό ΑΕ προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους με τον πρώην υπουργό Σωκράτη Φάμελλο.

Ο κύριος Φάμελλος ρώτησε τον υπουργό Aνάπτυξης πόσες ακόμη τροπολογίες θα καταθέσει προκειμένου να ξεκινήσει η κατεδάφιση των κύριων και αν η τροπολογίες είναι περισσότερες από τα κτίρια που πρέπει να κατεδαφιστούν. Οι φράσεις αυτές προκάλεσαν την έκρηξη του υπουργού και η συζήτηση μεταξύ τους πήρε… φωτιά.

«Πάει πολύ ο Φάμμελος να εγκαλεί τον Γεωργιάδη. Είσαι ρεζίλι», του είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης, με τον κ. Φάμμελο να του ζητά να ανακαλέσει. «Εσύ είσαι ρεζίλι και δεν απαντάς», ανταπάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με την ένταση να χτυπάει κόκκινο.

ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί