Χαλκιδική: Με φυσίγγια για μεγάλα πτηνά πυροβόλησε τη γυναίκα του ο 36χρονος – Σε καταστολή στην ΜΕΘ το 8χρονο παιδί τους

Οι γιατροί έκριναν ότι χθες ήταν πολύ νωρίς για να ξυπνήσουν το παιδί.

Παραμένει στη ΜΕΘ σε καταστολή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο το 8χρονο παιδί, το οποίο το πρωί της Δευτέρας είδε τον πατέρα του να δολοφονεί την 39χρονη μητέρα του μέσα στο παιδικό του δωμάτιο στη Στρατονίκη Χαλκιδικής και τραυματίστηκε από τα σκάγια της καραμπίνας. Οι γιατροί έκριναν ότι χθες ήταν πολύ νωρίς για να ξυπνήσουν το παιδί.

Το παιδί υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, καθώς το τραύμα του στο χέρι είναι βαθύ.

Σύμφωνα με βαλλιστικό αναλυτή που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Open, τα φυσίγγια που χρησιμοποίησε ο άντρας για να σκοτώσει τη σύζυγό του ήταν διασποράς που χρησιμοποιούνται για μεγάλα πτηνά.

Χθες ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση και διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος πυροβόλησε 4 φορές με την καραμπίνα τη σύζυγό του, η οποία έφερε τραύματα στην πλάτη, στο πρόσωπο, στον τράχηλο, στον ώμο και στη δεξιά μασχάλη. Σύμφωνα πάντα με τα ευρήματα, η γυναίκα προσπάθησε να αμυνθεί βάζοντας τα χέρια στο πρόσωπό της ωστόσο ο σύζυγός της την κυνήγησε μέχρι το παιδικό δωμάτιο, όπου την πυροβόλησε και ξανά, και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους.

(με πληροφορίες από ethnos. gr / photo: freepik)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί