Διέφυγε τον κίνδυνο η 46χρονη αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά τα ξημερώματα της 5ης Απριλίου, όταν κατά τη διάρκεια περιπολίας προσπάθησε μαζί με συνάδελφό της να διευθετήσει φιλονικία που ξέσπασε μεταξύ ενός 33χρονου και ενός 26χρονου, στο 41ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών – Σάρτης.
Παρασύρθηκε όμως όπως και οι δύο νεαρότεροι άνδρες που ενεπλάκησαν στον καβγά από Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε ένας 62χρονος. Ο ένας από τους δύο άνδρες, ο 33χρονος, υπέκυψε στο σημείο της παράσυρσης.
Η 46χρονη αστυνομικός μητέρα τεσσάρων παιδιών η οποία νοσηλευόταν στην εντατική του 424 ΓΣΝ, εξήλθε από την ΜΕΘ και πλέον η κατάσταση της υγείας της, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν εμπνέει ανησυχία. Η 46χρονη γυναίκα αρχικά είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Πολυγύρου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για κατάγματα στα άκρα. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος όπου έγινε επέμβαση συρραφής του τραύματος στον δεξιό οφθαλμό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου εισήχθη αμέσως σε ΜΕΘ και νοσηλευόταν διασωληνωμένη και σε καταστολή, μέχρι και σήμερα. Πλέον η 46χρονη αστυνομικός μεταφέρθηκε σε θάλαμο όπου και θα παραμείνει για περαιτέρω νοσηλεία.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιταλία και Πολωνία λένε «όχι» στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ
- Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Με τον Τούρκο Υπ. Τουρισμού υποδέχθηκαν τον Έλληνα ηγέτη – ΦΩΤΟ
- «Ελ. Βενιζέλος»: Χειροπέδες σε 31χρονο για κατοχή 8 κιλών κάνναβης
- «Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου πρέπει να μεταρρυθμισθεί»
- Θεσσαλονίκη: Εργατικό ατύχημα στα Κουφάλια – Στο νοσοκομείο 49χρονος
- Λήξη συναγερμού στην Ταϊλάνδη: Ένοπλος που εξαπέλυσε πυρά σε σχολείο συνελήφθη, οι όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι
- Πρωτοφανείς εικόνες στο Ιράν: Πυρπόλησαν τραγόμορφη φιγούρα του «Βάαλ» – Vid
- Πλήρης μετάβαση στο ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ από τη Δευτέρα16 Φεβρουαρίου 2026
- Επεισόδια στο ΑΠΘ: Στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης τα στοιχεία που παρέλαβε το υπουργείο Παιδείας
- Θεσσαλονίκη: Βασιλιάς της Τσικνοπέμπτης το χοιρινό – Σταθερές οι τιμές αλλά πτώση 15% στις παραγγελίες









