Χαλάνδρι: Σε σοκ οι γονείς της 14χρονης που αυτοκτόνησε – Καταθέτουν ενώπιον του ανακριτή

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν σήμερα οι γονείς της 14χρονης μαθήτριας που αυτοκτόνησε χθες στο Χαλάνδρι, πέφτοντας από τον 4ο όροφο του ιδιωτικού σχολείου όπου φοιτούσε και οι οποίοι βρίσκονται σε σοκ μετά το τραγικό συμβάν.

Οι αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους τρεις καταθέσεις για το θλιβερό περιστατικό, από τον κηπουρό του κτιρίου, ο οποίος ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό το παιδί, τη νοσοκόμα του σχολείου που έσπευσε να δώσει στην κοπέλα τις πρώτες βοήθειες, καθώς και την ψυχολόγο του Κολεγίου.

Υπενθυμίζεται, ότι η μαθήτρια της Β’ τάξης του Γυμνασίου του ιδιωτικού σχολείου αυτοκτόνησε το μεσημέρι της Παρασκευής και όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, οι καθηγητές προσπαθούσαν να αποτρέψουν τα παιδιά να βγουν από τις τάξεις, ώστε να μην αντικρύσουν το αποτρόπαιο θέαμα.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι λόγοι που οδήγησαν την κοπέλα στη θλιβερή αυτή πράξη παραμένουν άγνωστοι.

Μετά την τραγωδία, η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για την κρατήσουν στη ζωή, όμως, δυστυχώς, ήταν αργά για να σωθεί το κορίτσι. Όπως αναφέρεται, οι γιατροί προσπαθούσαν επί μια ολόκληρη ώρα να την επαναφέρουν κάνοντας καρδιοπνευμονική ανάνηψη (κάρπα).

(με πληροφορίες από ieidiseis. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί