Το lockdown που έχει επιβληθεί ως τα τέλη Νοεμβρίου μπορεί να απαγορεύει την κυκλοφορία και χρειάζεται να δικαιολογήσει κάποιος την παρουσία του εκτός σπιτιού με έγγραφα ή SMS, αλλά οι παράνομοι μετανάστες… βολτάρουν ανενόχλητοι σε όλο τον Έβρο.
Στα δυο ΒΙΝΤΕΟ από το χωριό Μεγάλο Δέρειο, στον ορεινό όγκο του Σουφλίου και στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, δείχνουν ομάδες να κινούνται στον δρόμο και η αστυνομία να παραμένει άφαντη. Θα σκέφθηκαν οι άνθρωποι να μιμηθούν το… ΚΚΕ που επίσης έκανε ότι ήθελε χθες στο κέντρο της Αθήνας. Πάντως τα συγκεκριμένα πλάνα είναι πριν τις 9 το βράδυ που απαγορεύεται εντελώς η κυκλοφορία και μόνο κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται και για ειδικούς λόγους. Άλλωστε δεν χρειάζονται αυτά τα ΒΙΝΤΕΟ για να επιβεβαιωθεί ότι ο Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Πασχάλης Συριτούδης έχει χάσει τον έλεγχο στον συγκεκριμένο τομέα και η κατάσταση έχει ξεφύγει.
Στο πρώτο ΒΙΝΤΕΟ από το Μεγάλο Δέρειο, μια ομάδα άνω των 10 ατόμων κινείται μέσα στο χωριό. Οι κάτοικοι κατήγγειλαν στο Evros-news.gr ότι άλλες 10 ομάδες τουλάχιστον, δηλαδή πάνω από 50 λαθρομετανάστες, πέρασαν αυτές τις ώρες από το χωριό τους.
Στο δεύτερο ΒΙΝΤΕΟ από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης, αλλοδαποί κάθε ηλικίας, άνδρες και γυναίκες με μικρά παιδιά. κινούνται στους άδειους από αυτοκίνητα και πολίτες δρόμους της πόλης, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τηρούν τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.
ΠΗΓΗ: evrosnews
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Όταν ζητάς από ανθρωποειδές ρομπότ να λυγίσει…τα γόνατά του! ΒΙΝΤΕΟ
- Μαγνήτισε τα βλέμματα με το εντυπωσιακό της άσπρο φόρεμα η Μελάνια Τραμπ, vid
- Αφήνει στην μοίρα τους τα Στενά του Ορμούζ ο Τραμπ; Η παγκόσμια αγωνία κορυφώνεται
- Νετανιάχου: Θα συνεχίσουμε να συντρίβουμε το τρομοκρατικό καθεστώς στο Ιράν
- Αντηλιακό: Ειδική κάμερα αποκαλύπτει τι ΔΕΝ βλέπουμε στον καθρέφτη! (Vid)
- Κλειστά σχολεία και δομές εκπαίδευσης σήμερα στον Δήμο Καρδίτσας, λόγω κακοκαιρίας
- Μουντιάλ: Αυτές είναι οι 46 ομάδες της τελικής φάσης
- Κυνηγός φιδιών παθαίνει σοκ με το τέλειο καμουφλάζ μιας μεγάλης φωλιάς πύθωνα, Vid
- Fuel Pass: Αιτήσεις από 6 έως 30 Απριλίου — Πώς θα γίνουν οι πληρωμές – Τι αναφέρει η ΚΥΑ
- Παράξενο αυτό που συμβαίνει με την Νέα Δημοκρατία! Ή μήπως όχι;









