Αυτοψία πρωθυπουργού στο Παγκράτι- Η κυρία που του είπε «για πρώτη φορά είμαι περήφανη Ελληνίδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Παγκράτι βρέθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και μίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες της περιοχής. Ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να διαπιστώσει ο ίδιος πώς προσαρμόζονται οι πολίτες και η επιχειρηματική δραστηριότητα στις νέες συνθήκες μετά την άρση του Lockdown. Επισκέφθηκε επιχειρήσεις και καταστήματα και άκουσε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των καταστηματαρχών. Ο […]

Στο Παγκράτι βρέθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και μίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες της περιοχής.

Ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να διαπιστώσει ο ίδιος πώς προσαρμόζονται οι πολίτες και η επιχειρηματική δραστηριότητα στις νέες συνθήκες μετά την άρση του Lockdown.

Επισκέφθηκε επιχειρήσεις και καταστήματα και άκουσε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των καταστηματαρχών.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους υπαλλήλους σούπερ μάρκετ για τις υπηρεσίες τους ενώ συνομιλώντας με υπαλλήλους στο φαρμακείο της γειτονιάς τόνισε πως η κυβέρνηση στηρίζεται σε αυτόν τον κλάδο και στις σωστές υποδείξεις που δίνουν στους πολίτες για τη σωστή τήρηση των κανόνων.

Ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτησε και ευχαρίστησε επίσης το προσωπικό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που ήταν εκεί ενώ αξιοσημείωτη ήταν η στιγμή που γυναίκα του εκμυστηρεύτηκε πως αισθάνεται για πρώτη φορά περήφανη που είναι Ελληνίδα.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε πως στην πρώτη φάση τα καταφέραμε καλά αλλά έχουμε, ακόμη, δύσκολα μπροστά μας.

photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί