Αυτοψία Γεωργιάδη σε μαγαζιά με…μάσκα και μεζούρα!

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, πραγματοποίησε αυτοψία σε καταστήματα εστίασης στην Καλλιθέα. Στόχος η εξέταση των μέτρων ασφαλείας.

Με μεζούρα και προστατευτική μάσκα εμφανίστηκε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επισκέφτηκε χώρους εστίασης στην Καλλιθέα.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να εξεταστούν οι κανόνες, οι οποίοι πρόκειται να εφαρμοστούν το επόμενο διάστημα, όσον αφορά τη λειτουργία των καταστημάτων του κλάδου.

​Αξίζει να σημειωθεί ότι η επαναλειτουργία των μπαρ, εστιατορίων και καφετεριών, η οποία είναι προγραμματισμένη για την 1η Ιουνίου, θα συνοδεύεται από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Ανάμεσα σ’ αυτά συγκαταλέγεται η επιβολή συγκεκριμένης αναλογίας πελατών ανά τετραγωνικά μέτρα, κάτι το οποίο αναμένεται να μειώσει σημαντικά τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των πελατών.

«Εξετάζουμε τρόπους ώστε να δώσουμε τη μέγιστη δυναμική χωρητικότητας στους χώρους εστίασης προκειμένου να λειτουργήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργιάδης.

Και πρόσθεσε: «Η μελέτη των κανόνων αυτών θα συνεχιστεί έτσι ώστε να αποκτήσουν οι χώροι εστίασης τουλάχιστον το 80% της δυναμικότητας που είχαν προ της έναρξης της κρίσης».

(sputniknews – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί