Με μεζούρα και προστατευτική μάσκα εμφανίστηκε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επισκέφτηκε χώρους εστίασης στην Καλλιθέα.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν να εξεταστούν οι κανόνες, οι οποίοι πρόκειται να εφαρμοστούν το επόμενο διάστημα, όσον αφορά τη λειτουργία των καταστημάτων του κλάδου.
Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων @AdonisGeorgiadi και ο Υφυπουργός @npapathanasis επισκέφθηκαν χώρους εστίασης στην Καλλιθέαhttps://t.co/rFK9lZ0jKJ pic.twitter.com/mu17xHeVzy
— Υπουργείο Ανάπτυξης (@MinDevGR) May 6, 2020
Αξίζει να σημειωθεί ότι η επαναλειτουργία των μπαρ, εστιατορίων και καφετεριών, η οποία είναι προγραμματισμένη για την 1η Ιουνίου, θα συνοδεύεται από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.
Ανάμεσα σ’ αυτά συγκαταλέγεται η επιβολή συγκεκριμένης αναλογίας πελατών ανά τετραγωνικά μέτρα, κάτι το οποίο αναμένεται να μειώσει σημαντικά τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των πελατών.
«Εξετάζουμε τρόπους ώστε να δώσουμε τη μέγιστη δυναμική χωρητικότητας στους χώρους εστίασης προκειμένου να λειτουργήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργιάδης.
Και πρόσθεσε: «Η μελέτη των κανόνων αυτών θα συνεχιστεί έτσι ώστε να αποκτήσουν οι χώροι εστίασης τουλάχιστον το 80% της δυναμικότητας που είχαν προ της έναρξης της κρίσης».
(sputniknews – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιά τελωνεία αναμένεται να αποκλείσουν και σήμερα για ώρες οι αγρότες
- CH-7: Ολοκληρώθηκε η πρώτη πτήση του νέου κινεζικού stealth drone
- “Έχετε δοκιμάσει ποτέ Stollen;” – O πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα μαγειρεύει, vid
- 3ος φοιτητικός διαγωνισμός Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας ΕΚΠΑ – Οι τρεις ιδέες που ξεχώρισαν
- Τραγωδία στην Κολομβία: Δεκαεπτά νεκροί —ανάμεσά τους 16 μαθητές λυκείου— σε τροχαίο, vid
- Ποιούς και γιατί συνέλαβε η ρωσική FSB
- «Χορός» πληρωμών μέχρι το τέλος της εβδομάδας με «άρωμα» Χριστουγέννων
- Η Taylor Swift εκπλήσσει τoυς χορευτές και συνεργάτες της με αστρονομικό μπόνους, vid
- Ποιό μεγάλο γερμανικό μέσο ταξινομήθηκε ως «ανεπιθύμητος οργανισμός» στη Ρωσία;
- «Μαύρη μέρα» στο Μαρόκο: Τουλάχιστον 21 νεκροί σε ξαφνικές πλημμύρες – Δείτε βίντεο









