Αυτοί είναι οι δύο δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ – Τι στοιχεία εξετάζει η αστυνομία – BINTEO

Στο «φως» της δημοσιότητας φέρνει το OPEN ένα από τα βίντεο-ντοκουμέντα που εξετάζει η αστυνομία σχετικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.


Στα πλάνα του βίντεο αποτυπώνονται οι δύο δράστες της εκτέλεσης του δημοσιογράφου σε περιοχή πολύ κοντά στην κατοικία του στην οδό Άννινου στον Άλιμο.

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ο οδηγός της του μαύρου σκούτερ να φοράει ασημί κράνος και ακριβώς από πίσω ο εκτελεστής του δημοσιογράφου, ο οποίος έχει καλυμμένο το πρόσωπό του.

Αυτό που προσπαθούν οι αστυνομικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι να δουν την πινακίδα του οχήματος, για να μπορέσουν να το εντοπίσουν.

Ο γρίφος σχετικά με το σκούτερ

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, είχε ενημερώσει νωρίτερα για τα σενάρια που εξετάζονται σχετικά με το σκούτερ και την τελική του «μοίρα».

Είναι πιθανό οι δράστες να συνέχισαν όλη τη διαδρομή τους με αυτό το όχημα, ή να το έβαλαν σε κάποια ημιφορτηγό και να εξαφανίστηκαν ή, ακόμη, να το στάθμευσαν σε κάποιο γκαράζ ή αποθήκη.Πιθανό είναι οι δράστες να είχαν και ομάδα υποστήριξης, δήλωσε ο συνδικαλιστής της αστυνομίας, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ακόμη, οι Αρχές διερευνούν και την πιθανότητα να είχαν μεταβεί και πάλι στην περιοχή και γι’ αυτό τον λόγο «σαρώνουν» πλάνα από κάμερες ασφαλείας και προηγούμενων ημερών.

(Sputniknews)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί