Ειδικότερα, χθες το απόγευμα συνελήφθη στις Συκιές 27χρονος, σε βάρος του εκκρεμούσε βούλευμα προσωρινής κράτησης του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης για διακίνηση – αγορά – κατοχή ναρκωτικών. Το απόγευμα στην περιοχή των Μετεώρων συνελήφθησαν δύο ανήλικοι, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν 2 πυρσούς και 6 κροτίδες. Στον δήμο Δέλτα συνελήφθη 53χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Το βράδυ στην περιοχή των Αμπελοκήπων συνελήφθη 38χρονος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για κλοπή.
Οι συλληφθέντες και οι σχετικές δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν και θα υποβληθούν, αντίστοιχα, στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
Εξάλλου, στο πλαίσιο ειδικής επιχειρησιακής δράσης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων σε περιοχές του Δήμου Καλαμαριάς για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων ελέγχθηκαν συνολικά 69 ανήλικοι και 4 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και συνελήφθη ένας ανήλικος για πλαστογραφία, διότι όπως διαπιστώθηκε αγόρασε δύο φιάλες αλκοολούχου ποτού, υποδεικνύοντας δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, το οποίο είχε αλλοιώσει προκειμένου να φαίνεται ως ενήλικας.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κικίλιας: «Χτυπήθηκε πλοίο με ελληνική σημαία στη Μαύρη Θάλασσα – Μετέφερε πετρέλαιο»
- Συναγερμός στις ολλανδικές αρχές μετά από έκρηξη σε εβραϊκό σχολείο
- ΑΑΔΕ: Νέος σχεδιασμός έως το 2029 με ψηφιακό μετασχηματισμό, αυστηρότερους ελέγχους και νέους στόχους εξυπηρέτησης
- Τραμπ: Το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ θα αρχίσει σύντομα να συνοδεύει πετρελαιοφόρα στο στενό του Ορμούζ
- Η Ελλάδα ετοιμάζεται για το «Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι»
- O οίκος Moody’s επιβεβαίωσε το αξιόχρεο της Ελλάδας στην επενδυτική βαθμίδα Baa3
- Ο δήμος Αθηναίων «ξεναγεί» τους κατοίκους του στην πόλη – Το πρόγραμμα για όλο τον Μάρτιο
- Ο Τραμπ δίνει το ίδιο δώρο στους υπουργούς του: Η ΦΩΤΟ με τον Ρούμπιο που έγινε viral
- «Το Ιράν έχει ήδη ηττηθεί και θέλει συμφωνία», ισχυρίζεται τώρα ο Τραμπ
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Κρατείται ο 23χρονος









