Στην κατηγορία με τους ονειρικούς προορισμούς του κόσμου για το 2020 τοποθετεί τη Σίφνο η βρετανική εφημερίδα Evening Standard, ανάμεσα σε ιδιαίτερες περιοχές από όλο τον κόσμο, όπως η Ανδαλουσία, το Κάπρι, η ακτογραμμή του Μεξικού και η Ζάμπια.
«Με εξαιρετική κουζίνα, πανέμορφες εκκλησίες και μερικές από τις καλύτερες παραλίες των Κυκλάδων, είναι απορίας άξιον πώς κάποιος δεν έχει ακόμη επισκεφτεί τη Σίφνο», αναρωτιέται η συντάκτρια του εκτενούς αφιερώματος για το νησί των Κυκλάδων.
Στο άρθρο περιγράφονται οι δυνατότητες του προορισμού, όπως η περιήγηση και η επίσκεψη σε εκκλησίες, οικισμούς, εργαστήρια κεραμικής, μονοπάτια, αρχαία ιστορικά μνημεία και παραλίες.
«Ο τουρισμός είναι το οξυγόνο για την οικονομία του νησιού μας. Προσαρμοσμένοι στις συνθήκες της εποχής, ενεργοποιούμε τον κύκλο των φίλων του νησιού και συμμετέχουμε σε εικονικές εκθέσεις και ψηφιακά τουριστικά workshops, ώστε μαζί με την επιτροπή τουρισμού να απευθυνόμαστε με σύγχρονα μέσα στις αγορές ενδιαφέροντός μας», δήλωσε σχετικά η δήμαρχος Σίφνου Μαρία Ναδάλη.
(φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι Ιρανοί απειλούν να κάνουν «στάχτη» τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις συνδεόμενες με τις ΗΠΑ
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 14 Μαρτίου
- Σαν σήμερα 14 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Χτυπήθηκε η αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη, Vid
- Ανοιξιάτικος ο καιρός σήμερα: Πού θα βρέξει – Στους 19 βαθμούς η θερμοκρασία
- Απεγνωσμένα να… τραβήξει την προσοχή θέλει ο Κιμ Γιονγκ Ουν! Τι έκανε εν μέσω πολέμου
- Έτσι καταλαβαίνεις στην Ιαπωνία ότι έρχονται εκλογές! vid
- Ο «Γερμανός αγρότης» που άφησε τη χώρα του και δημιούργησε ένα βρώσιμο δάσος στην Κολομβία! vid
- Δύο εβδομάδες ανάφλεξης από την Αν. Μεσόγειο μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό
- Παρατάσεις στις προθεσμίες ολοκλήρωσης ενεργειακών προγραμμάτων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας









