Σύμφωνα με το gegonotanews, τα ξημερώματα της Πέμπτης ο 46χρονος δράστης άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να απειλεί ότι θα κάψει ζωντανό τον πρώην πεθερό του, μόλις έξι μέρες από την αποφυλάκισή του για αδικήματα ανάλογου περιεχομένου.
Ο επιχειρηματίας ανέβηκε στα κάγκελα του σπιτιού των πρώην πεθερικών του, στο οποίο ζει επίσης η πρώην σύζυγος και το παιδί του και άρχισε να φωνάζει, να απειλεί ότι θα τους κάψει ζωντανούς και να προσπαθεί να μπει στο σπίτι. Από το σπίτι απουσίαζαν η πρώην σύζυγος και το παιδί.
Μετά τις απειλές πήγε στην αστυνομία για να καταθέσει καταγγελίες το περιεχόμενο των οποίων δεν γνωστοποίησε εν τέλει λόγω του παραληρηματικού του λόγου, αλλά συνελήφθη γιατί στο μεταξύ ο πρώην πεθερός του κατέθεσε μήνυση εναντίον του για όσα προηγούμενα είχαν διαδραματιστεί.
Οι απειλές του για φωτιά ίσως και να είχαν βάση υλοποίησης, αφού στο αυτοκίνητό του βρέθηκε πλαστικό μπουκάλι νερού γεμάτο βενζίνη.
Με τη νέα σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο τον καταδίκασε σε φυλάκιση ενός έτους και εννέα μηνών, διατάσσοντας παράλληλα την έκτιση της ποινής, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να οδηγηθεί ξανά στη φυλακή.
Ο 46χρονος έχει δηλώσει χρήστης ναρκωτικών και αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, γεγονός που τον οδήγησε σε ακούσιες νοσηλείες δυο φορές, μετά από καταγγελία της πρώην συζύγου και με υπογραφή και του αδελφού του. Ωστόσο ο δράστης το έσκασε δυο φορές από το ψυχιατρείο.
(φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κρεμλίνο: Δεν έχουμε καμία σχέση με τις πτήσεις drones πάνω από ευρωπαϊκό αεροδρόμιο
- Δήμας: Παρέμβαση με στόχο τη βελτίωση της κυκλοφοριακής ροής στον Ανισόπεδο Κόμβο Μεταμόρφωσης
- Διεθνής περίγελος! «Καψόνι» του Τραμπ στον Μακρόν: Τον σταμάτησε η αστυνομία, video
- Άσκηση “Παρμενίων – 2025”: Την 1η Οκτωβρίου θα ηχήσουν σειρήνες και καμπάνες εκκλησιών
- Τραγωδία σε χωριό των Χανίων: 78χρονη βρέθηκε απανθρακωμένη μετά από φωτιά στο σπίτι της
- Κροατία: Μαζική θανάτωση 12.000 χοίρων εξαιτίας της αφρικανικής πανώλης
- Οδηγός στη Συγγρού εντοπίστηκε να τρέχει με 187 χλμ/ώρα
- Ρωσία-Σερβία: Συμφωνία εισαγωγής αερίου
- Π. Παπανικόλας: Οι αυτοκινητόδρομοι παραμένουν αναγκαία υποδομή για τη χώρα
- Στουρνάρας: Δεν υπάρχει λεφτόδεντρο – Θα χρεοκοπήσουμε αν αυξήσουμε μισθούς χωρίς αντίκρισμα παραγωγικότητας
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΟΡΜΟΣ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΥΠΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ
