Αυτό που πρέπει να λύσει ο Μητσοτάκης μέχρι το τέλος του 2024! «Οργιάζει» το παρασκήνιο

Ποιό είναι το έντονο σενάριο που επικρατεί

Το όχι και τόσο καλό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών με 28% για την Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως θα επηρεάσει και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας!

Υπάρχει το έντονο σενάριο πως δεν θα ανανεωθεί η θητεία της παρούσας ΠτΔ το 2025!

Πληροφορίες και δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Αντώνης Σαμαράς και το περιβάλλον του δεν πρόκειται να ψηφίσουν την παρούσα Πρόεδρο, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σκέφτεται εναλλακτικές!

Πέραν του Αντώνη Σαμαρά, μάλιστα, λέγεται πως υπάρχουν πάνω από 20 βουλευτές της ΝΔ που, στην παρούσα φάση, επιθυμούν να ψηφίσουν άλλη υποψηφιότητα για την θέση του ΠτΔ!

Ένα νέο πρόβλημα εμφανίζεται λοιπόν στην ΝΔ, το οποίο ο πρωθυπουργός πρέπει να λύσει μέχρι το τέλος του 2024, καθώς σαμαρικοί και καραμανλικοί ενδέχεται αναμένεται να αξιοποιήσουν το θέμα της εκλογές προέδρου δημοκρατίας!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την πλευρά του, διαρρέουν πηγές, μάλλον δεν θα πάει σε κάτι «σκληρά» δεξιό και μάλλον θα προτιμήσει την μετριοπάθεια! Ονόματα όπως των κυρίων Τασούλα και Πικραμμένου αιωρούνται στα ρεπορτάζ ΜΜΕ, καθώς και οι δύο διατηρούν μεστή σχέση με τον Αντώνη Σαμαρά, με την ηγεσία της ΝΔ να θέλει να παρουσιάσει ενότητα μέσα στο κόμμα, μετά τα εκλογικά αποτελέσματα των ευρωκλογών!

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί