Σοκάρουν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το αποτρόπαιο έγκλημα στην Κυψέλη, τη δολοφονία ενός 7χρονου παιδιού από την ίδια του την μητέρα και τον σύντροφό της.
Η μητέρα φαίνεται να σκότωσε μαζί με τον σύντροφό της το παιδί της, πριν από πέντε χρόνια, και όλο αυτό το χρονικό διάστημα έκρυβαν τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη στη βεράντα του σπιτιού τους.
Τι εντόπισαν οι Αρχές
Κατά τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα το πρωί τα οστά του παιδιού στο μπαλκόνι της οδού Αστυπάλαιας και συνέλαβαν το ζευγάρι, το οποίο φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία.
Το 2017, η γυναίκα είχε δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού, με την έρευνα για τον εντοπισμό του 7χρονου να μένει ανοιχτή όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η καθ’ ομολογία δολοφόνος όλα αυτά τα χρόνια ισχυριζόταν ότι το αγοράκι το είχε πάρει ο πρώην σύζυγός της που διέμενε στην Πολωνία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν πως σε άλλο σημείο έγινε το έγκλημα και μετέπειτα το πτώμα του 7χρονου παιδιού μεταφέρθηκε στην εργαλειοθήκη, όπου και το εντόπισαν οι αστυνομικοί.
Το χρονικό του εγκλήματος
Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται αρχικά να έβαλε τιμωρία το παιδί, βάζοντάς το να κάτσει όρθιο χωρίς φαΐ και νερό, μετά από λίγη ώρα το παιδί άρχισε να γκρινιάζει και τότε ο σύντροφος της 29χρονης του έβαλε μία μονωτική ταινία στο στόμα και κατά πάσα πιθανότητα και στη μύτη, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. Σύμφωνα με την Αστυνομία και τα όσα είπε η ίδια, η 29χρονη μάνα δεν έκανε απολύτως τίποτα για να σώσει το παιδί, ενώ ομολόγησε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών ότι την ώρα που ο αλλοδαπός εραστής της φίμωνε με μονωτική ταινιά και «έπαιρνε» με μαρτυρικό τροπο τη ζωή του άτυχου παιδιού, εκείνη έπαιζε ηλεκτρονικά παιχνίδια στον υπολογιστή!
Το έγκλημα έγινε στο διαμέρισμα όπου διέμενε το ζευγάρι στην οδό Σκιάθου 5, όπου έκρυψαν το πτώμα στο πατάρι. Αργότερα μετακόμισαν στην οδό Αστυπάλαιας και μετέφεραν εκεί το πτώμα, όπου το έκρυψαν στην εργαλειοθήκη.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Βρέθηκε η νέα Γκρέτα”- Σάλος με αυτό που ζήτησε η κόρη του Μπεν Άφλεκ! vid
- ΔΥΠΑ: 172 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Οκτώβριο
- Διεθνής στολίσκος Γάζας: «Δεχθήκαμε επίθεση σε διεθνή χωρικά ύδατα νότια της Κρήτης»
- Η προσέγγιση με την Ουάσινγκτον έχει «σχεδόν μηδενικά αποτελέσματα», σύμφωνα με την Μόσχα
- Η Έμα Γουότσον «πιο ευτυχισμένη και υγιής από ποτέ» μετά την αποχή της από την υποκριτική
- Πλεύρης: Πολύ υψηλότερη η εγκληματικότητα στους αλλοδαπούς από τους Έλληνες
- Έστησαν άγαλμα του Τραμπ χέρι-χέρι με τον Έπσταϊν μπροστά από το Καπιτώλιο!
- Έρευνα του Λιμενικού μετά από αναφορά για επίθεση στη στολίσκο για τη Γάζα νότια της Κρήτης
- Την επιβολή προστίμων-«μαμούθ» σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ ανακοίνωσε η κυβέρνηση
- Μετά τον Μακρόν η αστυνομία σταμάτησε και …τον Ερντογάν στο δρόμο! vid
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΔΥΠΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΤΡΕΝΑ

ΚΑΙΡΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
