Αυγέρη: «Πλέον, η αλαζονεία της κυβέρνησης είναι και επικίνδυνη και απροκάλυπτη»

«Αλήθεια, ποιος ψήφισε προχθές τον Προϋπολογισμό της ακρίβειας που δαγκώνει;», διερωτάται η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, σχολιάζοντας σε δήλωσή της τη φράση του πρωθυπουργού ότι «δαγκώνει η ακρίβεια».

«Ποιος εκτρέφει με τις πολιτικές του το τέρας της αισχροκέρδειας που δαγκώνει νοικοκυριά και επιχειρήσεις; Ποιος τρέφει το τέρας της διαφθοράς, που καταβροχθίζει το δημόσιο χρήμα; Ποιος αφανίζει τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τους αυτοαπασχολούμενους, ενώ την ίδια ώρα υπουργοί του διαφημίζουν αλυσίδες σούπερ μάρκετ; Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο σχεδόν 5 χρόνια τώρα;» συνεχίζει η κ. Αυγέρη και καταλήγει:

«Μόνο ως κοροϊδία των Ελλήνων πολιτών και βαριά προσβολή της νοημοσύνης τους μπορεί να εκληφθεί η αναφορά του πρωθυπουργού. Πλέον, η αλαζονεία της κυβέρνησης είναι και επικίνδυνη και απροκάλυπτη».

«Δαγκώνει η ακρίβεια, είπε ο πρωθυπουργός! Αλήθεια, ποιος ψήφισε προχθές τον προϋπολογισμό της ακρίβειας που δαγκώνει;

Ποιος εκτρέφει με τις πολιτικές του το τέρας της αισχροκέρδειας που δαγκώνει νοικοκυριά και επιχειρήσεις;

Ποιος τρέφει το τέρας της διαφθοράς, που καταβροχθίζει το δημόσιο χρήμα;

Ποιος αφανίζει τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τους αυτοαπασχολούμενους, ενώ την ίδια ώρα υπουργοί του διαφημίζουν αλυσίδες σούπερ μάρκετ;

Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο, σχεδόν 5 χρόνια τώρα;

Μόνο ως κοροϊδία των Ελλήνων πολιτών και βαριά προσβολή της νοημοσύνης τους μπορεί να εκληφθεί η αναφορά του πρωθυπουργού.

Πλέον, η αλαζονεία της κυβέρνησης είναι και επικίνδυνη και απροκάλυπτη».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί