Ο ίδιος σε δήλωσή του διαβεβαίωσε «ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά εντός της οικογένειας του ΕΛΚ με μόνο στόχο την προώθηση των συμφερόντων των Ευρωπαίων αγροτών και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που έχουν δημιουργηθεί από την κλιματική κρίση και αυτή τη νέα περίοδο».
Πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι «κατά τους τελευταίου μήνες οι συναντήσεις των Υπουργών Γεωργίας του ΕΛΚ έπαιξαν ρόλο ζωτικής σημασίας στην προώθηση σημαντικών ζητημάτων, στην προώθηση των αναγκών των αγροτών, και στην επιδίωξη τροποποιήσεων της ΚΑΠ 2023-2027».
Σημειώνεται ότι η θέση του συμπροέδρου έμεινε κενή μετά την ανάληψη εκ μέρους τής μέχρι σήμερα συμπροέδρου Μαρίζας Βούκοβιτς του υπουργείου Περιβάλλοντος της Κροατίας.
Συμπρόεδρος του Λευτέρη Αυγενάκη στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, είναι η Sari Essayah, υπουργός Γεωργίας και Δασών της Φινλανδίας.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η σπαρακτική ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους αδικοχαμένους φιλάθλους της ομάδας
- Τέμπη 1999: Όταν ο θάνατος έστηνε καρτέρι σε έξι “αετόπουλα” γυρνώντας από την Αθήνα
- Συρία: Ευρωπαίοι και Αμερικανοί ζητούν να αποτραπεί “οποιοδήποτε κενό ασφαλείας” που θα ευνοούσε το Ισλαμικό Κράτος
- Γ. Παπανικολάου (δήμαρχος Γλυφάδας): «Στη Δικαιοσύνη θα λάμψει όλη η αλήθεια για τα πλημμυρικά φαινόμενα»
- Απ. Τζιτζικώστας: Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το τραγικό δυστύχημα – Συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
- Ο πρόεδρος του Ιράν προειδοποιεί τον πρίγκιπα της Σ. Αραβίας σε σχέση με τις απειλές των ΗΠΑ
- Το Ντουμπάι ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει την πρώτη κατασκευή βίλας εξολοκλήρου από ρομπότ
- Το μήνυμα του Ν. Γκάλη για την τραγωδία στη Ρουμανία: «Εξαιρετικά λυπηρό να χάνουν τη ζωή τους νέοι άνθρωποι»
- Συλλυπητήρια της Ολυμπίκ Λυών στον ΠΑΟΚ – Θα αποδοθεί φόρος τιμής στον αγώνα της Πέμπτης
- Θ.Πλεύρης στη Βουλή: Μια φορά παράνομος αν μπεις στη χώρα, πάντα παράνομος









