Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε σήμερα ακόμα ένα μέτρο ασφάλειας που θα εφαρμοστεί στο πλαίσιο διεξαγωγής του τελικού του Europa Conference League στην OPAP Arena μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα την Τετάρτη 29/5 (22:00).
Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση και κάθε είδους πορεία (πεζή, μηχανοκίνητη κ.λπ) από την 06:00 ώρα της 29/5 έως και την 06:00 της 30/5 στον Νομό Αττικής.
Από την απαγόρευση εξαιρούνται:
- τα νησιά του Αργοσαρωνικού και
- περιοχές στις οποίες έχει προγραμματιστεί η πραγματοποίηση δραστηριοτήτων- εκδηλώσεων σχετικές με την εν λόγω διοργάνωση καθώς και προκαθορισμένα σημεία συγκεντρώσεων φιλάθλων, όπως αναφέρονται κάτωθι:
- στο Σ.Ε.Φ. στον Πειραιά,
- στο Ο.Α.Κ.Α. (πάρκινγκ 5) στο Μαρούσι,
- Σταθμοί ΗΣΑΠ «Θησείο» και «Ειρήνη» στην Αθήνα,
- Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Πλατεία Κοτζιά) στην Αθήνα,
- Πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγί (Θησείο) στην Αθήνα,
- Πλατεία Κοραή, Πλατεία Παπανικολή (Μαρίνα Ζέας) και Πλατεία «Γεωργίου Γεννηματά» (Καμίνια, Πεζόδρομος Αμοργού και Αγ. Ελευθερίου) στον Πειραιά.
Όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία:
«η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων, ιδίως κατά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας και της ιδιοκτησίας και επαπειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, τόσο στις περιοχές πραγματοποίησης εκδηλώσεων – δραστηριοτήτων συναφών με τον εν λόγω αγώνα, όσο και στις υπόλοιπες περιοχές του Νομού Αττικής».
Επίσης κατά πληροφορίες θα υπάρχουν τουλάχιστον 5 ζώνες ελέγχου, που θα ξεκινούν σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το γήπεδο, όπου από την πρώτη κιόλας ζώνη θα ελέγχονται και θα σκανάρονται τα εισιτήρια.
Δηλαδή περιμετρικά του γηπέδου που θα διεξαχθεί ο τελικός, που είναι σε κατοικημένη περιοχή, θα εισέρχονται μονάχα άτομα που έχουν διαπίστευση!!!
Με πληροφορίες από απεμπε – φωτο αρχείου:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Π. Μαρινάκης: Τι δήλωσε για το δικαίωμα της Ελλάδας σε σχέση με την επέκταση των χωρικών υδάτων
- Κύκλωμα με «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικα: Στη φυλακή ο αρχηγός και άλλοι πέντε
- Ιράν: Οι συλληφθέντες στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις θα δικαστούν σύντομα – Καμία επιείκεια για τους “εγκληματίες”
- Ουκρανία: Επιστρατεύουν όποιον βρουν, ακόμα και ντελιβεράδες, vid
- Αφαλατώσεις και τεχνικά έργα στον «οδικό χάρτη» της ΕΥΑΘ για το πόσιμο νερό στη Χαλκιδική
- Β. Κικίλιας: «Επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας με το Master Plan του λιμένα Πατρών»
- Ζελένσκι: Το έγγραφο των αμερικανικών εγγυήσεων για την Ουκρανία είναι 100% έτοιμο
- Τεχνητή νοημοσύνη στην ογκολογία: πρόοδος και ηθικά διλήμματα – Οι προκλήσεις της νέας εποχής
- Τραγωδία στο Κιλκίς: IX έπεσε πάνω σε δέντρο – Νεκρός ο 62χρονος οδηγός
- Θα αντικατασταθεί η συνθήκη New START; Τι είπε ο Ρώσος Υφυπουργός Εξωτερικών για τις ΗΠΑ








