πράξη η οποία συνδεόταν με έλλειμμα άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του δήμου, κατά το διάστημα της διοίκησής του, την περίοδο 2001 έως 2010. Με την ίδια απόφαση αθωώθηκε η τότε προϊσταμένη της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου.
Τα δύο παραπάνω πρόσωπα είχαν καταδικαστεί σε κάθειρξη 5 ετών, ο καθένας, έπειτα από προηγούμενη αθωωτική απόφαση που όμως αναιρέθηκε, για τυπικούς λόγους, από τον ‘Αρειο Πάγο. Για την ίδια υπόθεση είχε κατηγορηθεί κι ο ταμίας του δήμου που στο μεταξύ έχει αποβιώσει.
Όπως και στις προηγούμενες δίκες έτσι και τώρα, ο πρώην δήμαρχος και η υπάλληλος αρνήθηκαν την κατηγορία, επαναλαμβάνοντας τον ισχυρισμό περί έλλειψης δόλου, ενώ ανέφεραν ότι ο δήμος από το 2002 είχε προσλάβει ορκωτούς λογιστές που ουδέποτε έκαναν λόγο για πραγματικό έλλειμμα και ζημιά στα οικονομικά του δήμου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ν. Χριστοδουλίδης από τη Θεσσαλονίκη: Η απελευθέρωση της Κύπρου η ύψιστη προτεραιότητά μας
- Άρση της βουλευτικής τους ασυλίας ζητούν Τσιάρας και Κεφαλογιάννης λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ
- Το λιμάνι Χορ Φακάν των ΗΑΕ δέχτηκε επίθεση – 4 τραυματίες
- Η Κίνα ζητά κατάπαυση πυρός και διαπραγματεύσεις για το Ιράν
- Τρεις άντρες στη Γλυφάδα απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
- Η ευφάνταστη τεχνική ενός σερίφη στις ΗΠΑ για να μαντρώσει κατσίκια – δραπέτες (Vid)
- Η Ζ. Κωνσταντοπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Μιλάμε για εγκληματική οργάνωση υπό την καθοδήγηση Μητσοτάκη
- Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης άνδρα σε δύσβατο σημείο στο Αγρίνιο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών στη Σάμο – Πέντε συλλήψεις
- Κυριάκος Πιερρακάκης: υπαρκτός ο κίνδυνος επιβράδυνσης της παγκόσμιας οικονομίας









