Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι λάτρεις της μπύρας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μοναδική τριήμερη περιήγηση, πλημμυρισμένη από αρώματα βύνης, λυκίσκου, λουλουδιών και εσπεριδοειδών. Γνωστές αλλά και σπάνιες ετικέτες μπύρας από όλον τον κόσμο, από premium brands, ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες που εμφιαλώνουν με όρεξη και μεράκι, δεκάδες craft μπύρες υψηλής ποιότητας, «σταθμοί» φαγητού, συναυλίες, μουσικά δρώμενα, stand-up comedians, γευστικές δοκιμές μπύρας και παιχνίδια από τις 12:00 έως τις 23:00 για ένα τριήμερο, θα μετατρέψουν το World of Beer, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας στην Ελλάδα, σε μία αξέχαστη εμπειρία.
H Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών συμμετέχει στην έκθεση με περίπτερο (περίπτερο #1) ενώ θα δώσει δυναμικό «παρών» και στα σεμινάρια που θα διοργανωθούν στον χώρο Innovathens της Τεχνόπολης κατά τη διάρκεια του τριημέρου.
Ακολουθεί αναλυτικά, το πρόγραμμα των σεμιναρίων:
-Παρασκευή 10/05 «Η μπύρα στην Ελλάδα σήμερα»
Πάνελ συζήτησης με εκπροσώπους από τις Ζυθοποιίες – Μέλη.
-Σάββατο 11/05: «Ζυθοποίηση & Είδη Μπύρας»
-Κυριακή 12/05: «Ιδανικό σερβίρισμα μπύρας : Lager – Pilsner»
Ποιότητα σερβιρίσματος μπύρας στον καταναλωτή. Σωστές πρακτικές, μύθοι και αλήθειες.
Το εισιτήριο για το κοινό κοστίζει 5 ευρώ και περιλαμβάνει συλλεκτική τσάντα με αναμνηστικά του φεστιβάλ, συλλεκτικό ποτήρ ι του WorldofBeer, 1 μάρκα για δωρεάν γευστική δοκιμή της limitededition μπύρας του φεστιβάλ και 1 μάρκα για γευστική δοκιμή στα περίπτερα των μελών της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πορτογαλία: “Nέκρωσαν” οι δημόσιες υπηρεσίες στη μεγαλύτερη απεργία των τελευταίων ετών
- ΟΣΕΘ: Προσωρινή κατάργηση στάσης στην οδό Τζων Κέννεντυ στην Πυλαία για την γραμμή “58”
- Ισπανία: Συνελήφθη για κλοπή ρολογιών πολυτελείας η οικιακή βοηθός του Ίκερ Κασίγιας
- ΕΛΣΤΑΤ: Περαιτέρω ανατιμήσεις 2,2% τον Σεπτέμβριο στα οικοδομικά υλικά
- Ηράκλειο: Εντοπίστηκε κρατούμενος με ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες είχε αποβάλει από τον οργανισμό του
- Σε 879 ανέρχονται οι επιχειρήσεις που έχουν εγγραφεί στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων
- H σύνδεση της Θεσσαλονίκης με όλο τον κόσμο στο επίκεντρο της συνάντησης Αγγελούδη – Τζιτζικώστα
- Θεσσαλονίκη: Καταγγέλθηκε ψευδώς από τα παιδιά της για “βασανιστήρια”- Γυναίκα αθωώθηκε στο Εφετείο
- ΟΗΕ: “H Ελλάδα είναι σε ετοιμότητα να συμβάλει στην ανοικοδόμηση της Γάζας”
- Ισχυρισμός «βόμβα»: «Ουκρανικό δίκτυο δολιοφθοράς σε διάφορα μέρη της Ευρώπης»









