Αστυνομικοί ανοίγουν τον δρόμο σε αυτοκίνητο με έγκυο για να φτάσει στο μαιευτήριο, vid

Ένα περιπολικό μαζί με την συνδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ άνοιξαν δρόμο ώστε μια έγκυος να φτάσει εγκαίρως σε μαιευτήριο στη Λεωφόρο Συγγρού. Το βίντεο αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της ΕΛ.ΑΣ. στο Facebook. Tο Κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώνεται πως σε λίγα λεπτά φτάνει με καράβι στο λιμάνι του Περάματος όχημα που μεταφέρει εγκυμονούσα. Έχουν […]

Ένα περιπολικό μαζί με την συνδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ άνοιξαν δρόμο ώστε μια έγκυος να φτάσει εγκαίρως σε μαιευτήριο στη Λεωφόρο Συγγρού. Το βίντεο αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της ΕΛ.ΑΣ. στο Facebook.


Tο Κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώνεται πως σε λίγα λεπτά φτάνει με καράβι στο λιμάνι του Περάματος όχημα που μεταφέρει εγκυμονούσα. Έχουν «σπάσει τα νερά» και πρέπει η υποψήφια μητέρα να μεταφερθεί άμεσα σε ιδιωτική μαιευτική κλινική, στην Λεωφόρο Συγγρού.


Το περιπολικό της Άμεσης Δράσης με κωδικό κλήσης Α. 9-1 της Δ’ αλλαγής εντοπίζει το αυτοκίνητο και με την συνδρομή ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καταφέρνουν μέσα σε 9 λεπτά να φτάσουν στην κλινική, όπου όλα προχώρησαν ομαλά, με το νέο μέλος της οικογένειας να έρχεται στον κόσμο χωρίς προβλήματα.

enikos

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί